Lėtai pabudęs „Neptūnas“ pamokė LKL autsaiderius | KaunoDiena.lt

LĖTAI PABUDĘS "NEPTŪNAS" PAMOKĖ LKL AUTSAIDERIUS

Ketvirtą kartą nepasimokome iš savo klaidų. Turiu prisiimti atsakomybę už tai, kad esame tokia lūzerių komanda“, - atviravo Laimonas Eglinskas. Jo treniruojama "Gargždų" ekipa pajūrio komandų akistatoje Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) 81:100 neprilygo Klaipėdos „Neptūnui“.

Aštuntąjį pralaimėjimą paeiliui ir gargždiškiai patyrė po gero starto. Įpusėjus pirmajam kėliniui L. Eglinsko auklėtiniai turėjo gana solidų pranašumą – 15:6. Po tritaškių persvara augo iki dviženklės (21:9) ir po pirmojo kėlinio „Gargždai“ pirmavo 28:17.

Žygimantas Janavičius ir Thomasas Rutherfordas bandė mažinti skirtumą (26:32), o Mindaugas Girdžiūnas jį rėžė iki minimalaus – 31:32. Galiausiai rezultatas tapo lygus (34:34) ir iniciatyvą „Neptūnas“ ėmė periminėti – 47:40.

M. Girdžiūnas įsišaudė iš toli, T. Lambrechtas pratęsė šią gerą atkarpą, o „Gargždų“ metimai skriejo pro šalį. Ivanas Gavrilovičius trumpam skirtumą sumažino iki vienaženklio (48:57), bet tuo ilgai „Gargždai“ nesidžiaugė. Neišnaudoti buvo net baudų metimai, tuo tarpu „Neptūnas“ tik augino savo persvarą iki triuškinamos ribos – 72:53.

Prieš akis buvo visas kėlinys, tačiau jis nieko nekeitė ir „Neptūnas“ dominavo vis labiau – 95:72.

„Neptūnas“: Ąžuolas Tubelis 18, Thomasas Rutherfordas 16 (9 atk. kam.), Timas Lambrechtas (9 atk. kam.) ir Mindaugas Girdžiūnas – po 14, Ignas Sargiūnas 10, ... Žygimantas Janavičius 4 (12 rez. perd.).

„Gargždai“: Nicholasas Wardas 27 (2/11 baud., 6 atk. kam., 30 n.b.), Ryanas Larsonas 21, Ivanas Gavrilovičius 16, Aurimas Majauskas 9, ... Jaylonas Scottas 3 (7 atk. kam., 12 rez. perd.).

„Su „Neptūnu“ jau ketvirtą kartą žaidėme ir kartojome savo klaidas. Kažkuriuo momentu nusprendžiame, kad nebereikia gintis, o klaipėdiečiai turi patyrusių žaidėjų, kurie tuo pasinaudoja, ir vėliau mus triuškina“, - dėstė L.Eglinskas.

„Nepavyko vyrų nuteikti kovai. Davėme žinutę priešininkui, kad gali su mumis kovoti. Buvo tikrai prasta pradžia, bet nebloga antra pusė. Nemažai surinkome kamuolių puolime ir parodėme charakterį“, - sakė „Neptūno“ strategas Mindaugas Brazys.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

Gargždai žiaurią didelis miestalis kap suostinė .

Pagarba

Lietuvos 'Neptunui' !,vien Lietuviai ,be juodos spalvos .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS