NKL finalo ketverto turnyras antrus metus iš eilės vyks Jonavoje | KaunoDiena.lt

NKL FINALO KETVERTO TURNYRAS ANTRUS METUS IŠ EILĖS VYKS JONAVOJE

  • 0

Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) finalo ketverto turnyras antrus metus iš eilės vyks Jonavos sporto arenoje. Šiemet turnyras bus surengtas balandžio 12-13 dienomis.

Jonavos arena NKL yra viena moderniausių ir didžiausių, ji talpina 2 tūkst. žiūrovų. Arena buvo atidaryta prieš dvejus metus.

„Nusprendėme finalinį ketvertą vėl rengti Jonavos arenoje, kadangi ji yra geriausia NKL, pati didžiausia, naujausia, taip pat dėl geografinės padėties - Jonava yra Lietuvos centre, todėl ji yra patogi daugeliui NKL komandų. Arenoje yra tinkama infrastruktūra - didelės rūbinių erdvės, LED ekranai, geros sąlygos tiesioginės transliacijoms. Be to, prie organizavimo ženklia parama prisideda ir miestas“, - teigė NKL vykdantysis direktorius Giedrius Grybauskas.

Finalo ketverto metu, kaip ir praėjusiais metais, vyks dėjimų ir snaiperių konkursai. Žiūrovų tradiciškai lauks gausybė pramogų ir žaidimų, tuomet bus padovanotas ir didžiausias prizas - vienas sirgalius laimės „Toyota Yaris“ automobilį. Per finalo ketvertą bus apdovanoti ir geriausi Nacionalinės krepšinio lygos krepšininkai.

Praėjusiais metais NKL finalo ketverto turnyre Jonavoje triumfavo Klaipėdos „Neptūno-Akvaservio“ komanda. Titulą ginantis uostamiesčio klubas šiuo metu ruošiasi ketvirtfinalio serijai su reguliaraus sezono nugalėtoja Šakių „Vyčio“ ekipa.

Jonavos „Sintek-Jonavos“ komanda turi galimybių patekti į finalo ketverto turnyrą. Šiuo metu ji kovoja NKL aštuntfinalio serijoje su „Šilutės“ ekipa, o serijos iki trijų pergalių rezultatas yra lygus 2-2.

GALERIJA

  • NKL finalo ketverto turnyras antrus metus iš eilės vyks Jonavoje
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS