Prezidentė: Šaras – geriausias treneris, bet klubo remti valstybė nežada | KaunoDiena.lt

PREZIDENTĖ: ŠARAS – GERIAUSIAS TRENERIS, BET KLUBO REMTI VALSTYBĖ NEŽADA

Prezidentė Dalia Grybauskaitė, prieš žengdama į Belgrado areną, kurioje prasideda Eurolygos finalo ketvirto rungtynės, teigia, kad Šarūnas Jasikevičius - geriausias Europos treneris, bet valstybės paramos klubui žadėti neskuba.

Prieš Kauno „Žalgirio“ ir Stambulo „Fenerbahče“ rungtynes kalbėdama Prezidentė teigė, kad serbai Š. Jasikevičių myli - tą jai užtikrino ir Serbijos Prezidentas Aleksandaras Vučičius, taip pat patikinęs mūsų Prezidentę, kad sirgs už Lietuvos klubą.

Tačiau paklausta dėl valstybinės paramos klubui, Prezidentė teigė, kad tokį klausimą reikia spręsti atskirai, nes Lietuvoje klubų yra daug. „Nespauskite manęs šiuo klausimu“, - žurnalistams šypsojosi „Žalgirio“ šaliku pasipuošusi D. Grybauskaitė.

Panašios nuomonės Prezidentė laikosi ir dėl premijų klubo žaidėjams, nors užsiminė, kad sprendimai bus svarstomi.

ELTA primena, kad D. Grybauskaitė ketina gyvai stebėti abejas rungtynes, kurias penktadienį ir sekmadienį žais „Žalgiris“.

Premjeras Saulius Skvernelis taip pat ketina privačiai vykti į Belgradą vienerioms rungtynėms sekmadienį. Premjeras prognozuoja, kad sekmadienį jis stebės Kauno „Žalgirio“ ir Maskvos CSKA akistatą finale.

Pusfinalio rungtynėse gegužės 18 dieną, 19.00 val. Lietuvos laiku, žalgiriečiai susitinka su Stambulo „Fenerbahce“ (Turkija) komanda. Kitame pusfinalyje rungtyniaus Maskvos CSKA (Rusija) ir Madrido „Real“ (Ispanija) ekipos.

 

GALERIJA

  • Prezidentė: Šaras – geriausias treneris, bet klubo remti valstybė nežada
  • Prezidentė: Šaras – geriausias treneris, bet klubo remti valstybė nežada
  • Prezidentė: Šaras – geriausias treneris, bet klubo remti valstybė nežada
  • Prezidentė: Šaras – geriausias treneris, bet klubo remti valstybė nežada
A.Koroliovo/ELTOS nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (14)

pjaras

pjaras, uzidet pliusiuka, ypac dabar kai reitingai krenta, pjarinimasis su vaikuciais jau nepadeda

kad

remia, Kauno savivaldybė kasmet po 3 milijonus eurų duoda, šiemet už pasiekimus dar padidins matomai, oficialiai juk skelbia, na nebent Kauno savivaldybės pinigai nėra mokesčių mokėtojų pinigai, dar kiek atsimenu tai buvo rašoma, kad Matijošaitis siūlėsi Žalgiriui pinigus padvigubinti, ar tai pavyko, tik jie težino

Ignas

Ragana atveze nesekme. Varyk is ten greiciau!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS