S. Pešičius: Šaras galėtų treniruoti bet kurią komandą, ne tik „Barcą“ | KaunoDiena.lt

S. PEŠIČIUS: ŠARAS GALĖTŲ TRENIRUOTI BET KURIĄ KOMANDĄ, NE TIK „BARCĄ“

Šarūnas Jasikevičius kiekvieną tarpsezonį yra linksniuojamas su „Barcelonos“ ekipa, o apie šiuos gandus atsiliepė ir dabartinis katalonų strategas Svetislavas Pešičius.

68-erių specialistas iš Serbijos 2002-2003 metų sezone Barselonoje treniravo dabartinį kauniečių trenerį. Tąkart iškovoję pirmąjį Šaro Eurolygos trofėjų, ketvirtadienį jie kaip strategai susitiks jau už galinės linijos „Žalgirio“ arenoje.

„Šaras buvo puikus profesionalas, daug dirbantis ir visada norintis tobulėti, jis priversdavo dirbti kitus. Š. Jasikevičius galėtų treniruoti ne tik „Barceloną“, o ir bet kurią kitą komandą. Tai jo sprendimas, jis turi apsispręsti, ko nori iš savo ateities“, – sakė S. Pešičius.

„Aš pažįstu jį kaip žaidėją, ne kaip trenerį, tačiau jis atlieka puikų darbą Kaune bei tobulėja kaip strategas. Aš dėl jo labai džiaugiuosi“, – dėstė katalonų strategas.

Šiuo metu „Žalgiris“ kabinasi į „Top 8“ traukinį, o „Barcelona“ žaidžia dar vieną siaubingą sezoną. S. Pešičius prieš tris savaites vyriausiojo trenerio poste pakeitė Sito Alonso, kurio treniruojama ekipa žengė priešpaskutinėje vietoje Eurolygoje, o Ispanijos pirmenybėse dalijosi 3-6 vietas.

Pirmąjį tarpusavio kauniečių ir katalonų mačą Barselonoje laimėjo „Žalgiris“ 81:75.

„Jis jau kartą šį sezoną laimėjo prieš mus. Ar po paskutinės „Žalgirio“ pergalės Stambule, ar po bet kurios kitos, jų pasitikėjimas savimi tik auga. Tai – labai svarbus mačas „Žalgiriui“, nes jie nori iškopti į Eurolygos ketvirtfinalį“, – sakė S. Pešičius.

„Žalgirio“ ir „Barcelonos“ akistata – ketvirtadienį 20 val. Kaune.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS