Siekdami išvengti mainų Ballai nutekino informaciją apie Lonzo traumą? | KaunoDiena.lt

SIEKDAMI IŠVENGTI MAINŲ BALLAI NUTEKINO INFORMACIJĄ APIE LONZO TRAUMĄ?

  • 0

Lonzo Ballo kelio traumos informacija galėjo būti specialiai nutekinta šios šeimynos ar jai atstovaujančių asmenų, skelbia JAV žiniasklaida.

Pranešama, kad Los Andželo „Lakers“ klubas nenorėjo, kad informacija apie Lonzo plyšusį meniską pasiektų viešumą, tačiau Kalifornijoje likti norintys Ballai galėjo prie to prisidėti bei šitaip mėgino numušti įžaidėjo rinkos vertę.

20-mečio žaidėjo trauma nėra labai rimta ir jis bus pasiruošęs artėjančio sezono startui, tačiau artimiausiu metu jam gali tekti gultis ant operacinio stalo.

Manoma, kad būtent dėl tokių galimų Ballų ar jai atstovaujančių asmenų veiksmų „Lakers“ klubas pasirašė vienerių metų kontraktą su Rajonu Rondo, taip nusiųsdami savotišką žinutę panašaus stiliaus įžaidėjui Lonzo.

„Lakers“ intensyviai veda derybas su San Antonijaus „Spurs“ dėl puolėjo Kawhi Leonardo persikėlimo į Los Andželą, o mainuose yra minimi visi jaunieji Luke'o Waltono diriguojamos komandos krepšininkai.

Pagal naujausius gandus, „Spurs“ už Leonardą trokšta gauti Brandoną Ingramą, Kyle‘ą Kuzmą, Joshą Hartą, du pirmojo rato šaukimus bei du šaukimų apsikeitimus.

Į NBA olimpą siekianti sugrįžti „Lakers“ jau padarė svarbiausią vasaros darbą – sutarė su LeBronu Jamesu dėl ketverių metų 154 mln. JAV dolerių sutarties. Vis dėlto Los Andželo klubas neslepia ambicijų šią ar kitą vasarą LeBronui į kompaniją prijungti dar vieną superžvaigždę.

Ballas debiutinio sezono metu vidutiniškai pelnė po 10,2 taško, atliko po 7,2 rezultatyvaus perdavimo, atkovojo po 6,9 kamuolio bei rinko po 14,2 naudingumo balo.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS