Š. Jasikevičius po pralaimėjimo: visi turime suvokti kas mus darė stipresniais pernai | KaunoDiena.lt

Š. JASIKEVIČIUS PO PRALAIMĖJIMO: VISI TURIME SUVOKTI KAS MUS DARĖ STIPRESNIAIS PERNAI

„Labai gaila, kad nepradėjome sezono pergale, nes norėjome atsidėkoti taip gausiai susirinkusiems žiūrovams“, - atsiduso Šarūnas Jasikevičius. „Žalgirio“ treneris skaudžiai išgyveno savo auklėtinių pralaimėjimą 79:87 startiniame Eurolygos mače su Vitorijos „Baskonia“.

„Šiandien atlikome daug pozityvių dalykų aikštėje, bet praleidome labai svarbius metimus lemiamais momentais. Mes kartais nespėdavome, nevykdydavome žaidimo plano. Bet žaidėme geriau nei, pavyzdžiui, su Vilniaus „Rytu“, - dėstė jis.

Jo teigimu, kauniečių kortas smarkiai sumaišė Antano Kavaliausko trauma. Tiesa, iš dalies aukštaūgio netektį kompensavo geriausias sezono rungtynes sužaidęs debiutantas Laurynas Birutis.

„Antanas negalėjo padėti, Paulius Jankūnas taip pat negalėjo žaisti tiek minučių, kiek galėtų, tad tai atsiliepė, o dar „Baskonia“ labai gerai kovoja po krepšiais. Brandonas Davisas dar nepasiekė to lygio, koks buvo pernai. Sezono pabaigoje jis demonstravo fantastinį krepšinį“, - aiškino vairininkas.

„Visiems pasakiau, kad turime sugrįžti ten, kur buvome pernai. Turime pradėti nuo nulio. Gal mūsų vardai garsesni po praėjusio sezono, bet mes likome tokie patys. Tad turime įgauti formą, suvokti, kas mus pernai padarė geresniais“, - sakė Šaras.

„Gal gailiuosi, kad gindamiesi nepradėjome anksčiau keistis dengiamais žaidėjais, nes pabaigoje tai leido kiek apmažinti skirtumą. Tiesa, ir puolime tada pataikėme keletą tritaškių. Man taškų netrūksta, gal labiau kliuvo klaidos gynyboje“, - kalbėjo vairininkas.

„Sunkios rungtynės, bet laikėmės žaidimo plano, gerai grūmėmės po krepšiais“, - auklėtinius gyrė

„Baskonia“ treneris Pedro Martinezas.

Treneris tikino, kad jis dar negalvoja apie finalo ketvertą, kuris šį sezoną vyks jų mieste.

„Eurolygoje turi galvoti žingsnis po žingsnio, negalime svajoti apie paskutinį etapą“, - komentavo ispanas.

Paklaustas, kur yra paslaptis, kad Vitorijos ekipa pernai abu kartus įveikė žalgiriečius bei tą patį pakartojo dabar, ispanas atsakė gerbiąs Kauno ekipą, todėl neišskiriąs šių laimėjimųiš kitų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

Jaska , Jaska ... Ispanai taikė porą efektyvių derinių - dvigubinami prie kašės atmetinėdavo prie tritaškio linijos ir tuoj sekdavo tritaškis . Bet tas pats vyko vos ne kiekvienos jų atakos metu , tritaškiai buvo mėtami iš dviejų taškų , tai kur buvo treneris Jasikevičius ?

Zurab

Pernai skaitau buvo geresni treneriaus uzmanymai. Nu, poliubomu.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS