Triumfuojantys žalgiriečiai: viską lėmė mūsų charakteris | KaunoDiena.lt

TRIUMFUOJANTYS ŽALGIRIEČIAI: VISKĄ LĖMĖ MŪSŲ CHARAKTERIS

Būrelis Pirėjaus Taikos ir Draugystės rūmuose įsitaisiusių „Žalgirio“ sirgalių turėjo kuo pasidžiaugti. Jų numylėtiniai išsikapstė iš gilios duobės ir įsirašė velniškai svarbią pergalę prieš Pirėjo „Olympiakos“ – 72:68.

„Viską lėmė mūsų charakteris. Net sunkiausiais momentais nepalūžome, stengėmės likti kovoje ir laikytis kartu. Klausėme ir trenerių nurodymų, kuriuos pavyko įgyvendinti“, - tuoj pat po mačo Pirėjuje kalbėjo Aaronas White’as. 

205 cm ūgio amerikietis, itin svarbiu metu įsmeigęs du tritaškius iš dviejų, pelnė 14 taškų bei, surinkęs 17 naudingumo balų, buvo pripažintas geriausiu rungtynių žaidėju.

„Mums tai - didelis laimėjimas. Buvo sunku tvarkytis su jų aukštaūgiu Nikola Milutinovu, kitais lyderiais, bet žaidėme komandiškai ir bendromis pastangomis nukalėme pergalę. Manau, kad ji įkvėps pasitikėjimo ir man asmeniškai, ir visai mūsų komandai kaunantis dėl kelialapio į ketvirtfinaį“, - ekipos draugui antrino Brandonas Daviesas, savo glėbyje laikydamas besišypsančią dukrelę.

Amerikietis taip pat surinko 17 naudingumo balų bei įmetė tik tašku mažiau už A.White’ą.

Tuo tarpu Šarūnas Jasikevičius sunkiai tramdė džiaugsmo ašaras. 

„Laimėti šioje arenoje visada labai sunku. O ypač žinant šio mačo reikšmę abiem komandoms. Todėl esu laimingas. Dar sykį pasireiškė mūsų krepšininkų charakteris. Žaidėme ne taip gerai, kaip norėčiau, bet ištraukėme sunkias rungtynes. Jei norime kilti dar aukščiau, turime gerinti savo žaidimą“, - pripažino „Žalgirio“ strategas.

 Pergalė Graikijoje kauniečius kilsterėjo jau į geidžiamą aštuntąją vietą Eurolygos rikiuotėje, tačiau norint tvirčiau žengti į atkrintamąsias varžybas „Žalgiriui“ reikalinga ir pergalė paskutiniame ture ateinantį ketvirtadienį Madrido „Real“ klubo tvirtovėje. Žalgiriečiams palanku yra tai, jog Ispanijos čempionams šis mačas nebeturės jokios turnyrinės reikšmės, nes jie bet kuriuo atveju liks trečiojoje pozicijoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

kaunietė

ot žalgiriečiai, nejuokinkit šiandien čia rytoj velnias žino kur, kas daugiau mokės, pas tuos ir žais ir užmirš tą pavadinim ir tą miesta...

Jonas

Gerbiu vyrus, laikykitės

violeta

saunuoliai tie musu zalgirieciai ,valio

SUSIJUSIOS NAUJIENOS