A. Velička grįžta į Lietuvą: matuojasi „Lietkabelio“ marškinėlius | KaunoDiena.lt

A. VELIČKA GRĮŽTA Į LIETUVĄ: MATUOJASI „LIETKABELIO“ MARŠKINĖLIUS

Vienas talentingiausių Lietuvos jaunųjų krepšininkų, 18-metis Arnas Velička, pirmadienį apsilankė Panevėžio „Lietkabelio“ treniruotėje ir šioje ekipoje gali pabaigti sezoną.

Tarp Aukštaitijos klubo ir „Barcelonos“ komandos, kuriai priklauso įžaidėjas, derinamos skolinimo detalės.

"BasketNews.lt“ žiniomis, „Lietkabelis“ norėtų iš pradžių pasibandyti Veličką mėnesį laiko, o tik paskui priimti sprendimą dėl likusio sezono.

Velička jau kurį laiką yra Lietuvoje. Paskutines rungtynes antrojoje „Barcelonos“ komandoje jis sužaidė dar lapkričio 18-ąją.

Po to įžaidėjas, „BasketNews.lt“ žiniomis, dėl asmeninių aplinkybių sugrįžo pas tėvus į Kauną ir panoro būti skolinamas kitai komandai. Gimtajame mieste jis kurį laiką treniravosi individualiai, o jam buvo ieškoma nauja ekipa. Gynėjas, išvykus Dee Bostui, buvo siūlomas ir Kauno „Žalgiriui“, bet susitarta nebuvo.

Velička turi iki 2019 metų vasaros galiojantį kontraktą su „Barcelona“ ir klubas nenori paleisti talentingo įžaidėjo, tačiau sutiktų jį paskolinti kitai komandai.

Antrą sezoną žaidęs antrajame Ispanijos čempionate, 194 cm ūgio gynėjas per devynerias rungtynes aikštėje vidutiniškai praleisdavo beveik po 20 minučių, pelnydavo po 8,3 taško (58,3 proc. dvitaškių, 25,6 proc. tritaškių taiklumas), atlikdavo po 2,9 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 1,9 kamuolio.

Prieš išvykdamas į Barseloną, Velička vilkėjo „Žalgirio-2“ komandos marškinėlius.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS