Vienas iš brolių Ballų gali papildyti „Žalgirio“ jaunimo komandą | KaunoDiena.lt

VIENAS IŠ BROLIŲ BALLŲ GALI PAPILDYTI „ŽALGIRIO“ JAUNIMO KOMANDĄ

16-metis Prienų-Birštono „Vytauto“ krepšininkas LaMelo Ballas gali prisijungti prie Kauno „Žalgirio“ per Eurolygos jaunimo atrankos turnyrą, kuris sausio 19-21 dienomis vyks „Žalgirio“ arenoje. Tai tinklalapiui „BasketNews.lt“ patvirtino Kauno klubo direktorius Paulius Motiejūnas.

Antradienį „Žalgirio“ sporto direktorius Robertas Javtokas vyks į Prienus, kur dėl tokios galimybės diskutuos su Prienų klubo ir žaidėjo atstovais.

„Tokia mintis kilo dar tada, kai „Vytautas“ su jais pasirašė sutartį. Tiesa, tada negalvojau, kad čia bus toks šou, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ pasakojo Motiejūnas. – Kalbame apie galimybę jį pasiskolinti tik Eurolygos atrankos turnyrui, per kurį mūsų komandoje žaidžia ir daugiau žaidėjų iš kitų komandų.“

Praėjusią savaitę į Lietuvą atvykęs 16-metis LaMelo rytoj kartu su 19-mečiu broliu LiAngelo debiutuos „Vytauto“ komandoje. Jų mačas bus būtent su „Žalgirio“ jaunimo komanda, besiruošiančia Eurolygos atrankos turnyrui.

„Vytautas“ dėl Ballų pasitraukė iš BBL pirmenybių ir suorganizavo penkerių draugiškų rungtynių seriją su jaunimo, NKL ir LKL komandomis. Šios turnyro grafikas nesikirstų su Eurolygos jaunimo atrankos turnyru.

„Mums neįdomi šou dalis, mus LaMelo domina kaip krepšininkas, – sakė Motiejūnas. – Paimtume jį tam savaitgaliui ir siektume laimėti Eurolygos atrankos turnyrą. Tai būtų naudinga ir pačiam žaidėjui – į šį turnyrą atvažiuoja daug skautų. O jeigu dar patektume į pagrindines Eurolygos varžybas, dėmesio tektų dar daugiau.“

Eurolygos jaunimo atrankos varžybose be „Žalgirio“ varžysis šios komandos: Vilniaus „Lietuvos rytas“, Rygos VEF, Maskvos srities „Chimki“, Romos „Stellazzurra“, Paryžiaus CFBB, Maskvos CSKA, Stambulo „Fenerbahče“. Kelialapį į pagrindines varžybas Belgrade iškovos turnyro nugalėtojas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Pauliau,

Būk žmogus. Jei gerbi Lietuvą ir krepšinį, nedaryk šitaip

SUSIJUSIOS NAUJIENOS