„Žalgirio“ stovykloje – nerimas: negaluoja trys žaidėjai | KaunoDiena.lt

„ŽALGIRIO“ STOVYKLOJE – NERIMAS: NEGALUOJA TRYS ŽAIDĖJAI

Artėjant penktadienio Eurolygos mūšiui, Kauno „Žalgirio“ komandą kamuoja rotacijos problemos. Šarūnas Jasikevičius mačo su Maskvos srities „Chimki“ išvakarėse prabilo apie tris negaluojančius žaidėjus.

Aukštaūgius Antaną Kavaliauską ir Brandoną Daviesą kamuoja angina, o Beno Udrihas treniruotėje pasitempė kojos raumenį.

„Žiūrėsime, kaip bus, dėl kai kurių žaidėjų, galvoju, nuspręsime tik prieš pat rungtynes, ar galės žaisti“, – sakė Jasikevičius.

Kavaliauskas šiandien nesitreniravo su komanda, tuo metu Daviesas į pasiruošimo procesą įsijungė trečiadienį. Pastarasis savaitgalį dėl sveikatos problemų net nevyko su komanda į LKL mūšį Prienuose.

„Žalgiris“ į antrąjį tarpusavio mūšį su „Chimki“ šį sezoną sausakimšoje arenoje stos penktadienį, 20 valandą. Pirmajame Maskvoje šeimininkai nugalėjo 85:77.

„Reikėtų geriau išpildyti žaidimo planą nei tą padarėme pirmose rungtynėse. Aišku, dar nebuvome tokie, kokie esame dabar, ir jie – stipresni. Atrodo, susikūrėme daug metimų ir jų nepataikėme. Paprasčiausiai reikia būti labiau fiziška komanda, komanda, kuri labiau nori nugalėti, ir tikėkimės, kad išpildysime truputį daugiau detalių.

Prieš pirmas rungtynes sakiau, jog varžovai pagal talentą – finalo ketverto komanda. Aš tikrai negalvoju, kad kažkas pasikeitė. Kiekvienoje pozicijoje žaidžia vieni geriausių Europos žaidėjų, geri užsieniečiai. Thomaso Robinsono netektis jiems yra nemaža, bet ten yra kam žaisti. Yra keli žaidėjai, kurie gali nuspręsti rungtynes, ir reikia stengtis, kad jų procentai nebūtų tokie geri kaip būna pergalingose rungtynėse“, – apie Rusijos klubą kalbėjo Jasikevičius.

Žalgiriečiai su 13 pergalių per 21 turą žengia šešti, o „Chimki“, laimėjusi 12 kartų, užima septintąją vietą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS