Žinomi medikai puikiai valdo krepšinio kamuolį | KaunoDiena.lt

ŽINOMI MEDIKAI PUIKIAI VALDO KREPŠINIO KAMUOLĮ

Kauno krepšinio mėgėjų lygos (KKML) veteranų (per 40 metų) čempionate artėja atkrintamosios varžybos. Jei dėl pirmosios pozicijos didesnės intrigos nėra, tai dėl antrosios bei trečiosios verda atkakli kova.

Kol kas koja kojon žengia net keturios komandos, nuo lyderės „Top sport“ atsiliekančios 3-4 pergalėmis. „Santermita“ ir „Auto elektra“ turi po 7 laimėjimus, „Rovinija“ ir „Policija“ – po 6 pergales. „Top sport“ pastarąjį sykį 92:64 sutriuškino autsaiderę „Minordiją“. Nugalėtojams buvęs Alytaus „Dzūkijos“ puolėjas Nerijus Varnelis pelnė 33 taškus ir surinko 37 naudingumo balus, o kitas buvęs LKL krepšininkas Vaidas Stiga atkovojo 16 kamuolių. Pralaimėjusiųjų gretose labiausiai pasižymėjo Darius Mulvinskas, įmetęs 21 tašką ir sugriebęs 12 kamuolių. Lyderių sąskaitoje – 10 pergalių iš tiek pat galimų.

Antroje vietoje esanti „Santermita“ 90:74 nepaliko šansų „Policijai“. Nugalėtojams Audrius Linkus pelnė 32 taškus ir surinko 41 naudingumo balą. Pralaimėjusiems Saulius Kasiulynas įmetė 22 taškus. Netrukus „Policija“ atsigriebė mače su kita lyderių gretose einančia ekipa „Rovinija“ – 83:75. Nugalėtojams Giedrius Klimavičius pelnė 22 taškus ir surinko 27 naudingumo balus. Pralaimėjusiems Lietuvos krepšinio rinktinės gydytojas Rimtautas Gudas įmetė 24 taškus. Kitas žinomas chirurgas Liudas Bazaras atliko 5 rezultatyvius perdavimus. „Policija“ ir „Rovinija“ turi po 6 pergales ir kol kas dalinasi 4-5 vietomis.

Autsaiderių akistatoje sunkiose, gynybinėse ir taškas į tašką susiklosčiusiose rungtynėse „Plastena“ 50:44 palaužė Kaišiadorių „TPA-Elmenhorster“ ekipą. „TPA-Elmenhorster“ veteranams tai nebuvo pačios sėkmingiausios rungtynės. Svečiai prastai atakavo iš visų distancijų: pataikė 7 tritaškius iš 36 bandymų (19,44%), 9 dvitaškius iš 23 (39,13%) bei 5 baudas iš 11 (45,45%). Abi ekipos turi po dvi pergales.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS