Rudeninės plaukų stiliaus tendencijos: spalvos ir kirpčiai | KaunoDiena.lt

RUDENINĖS PLAUKŲ STILIAUS TENDENCIJOS: SPALVOS IR KIRPČIAI

  • 2

Ar galima būti priklausomam nuo… laimės? Kūrybinė komanda A-TWINS savo naujoje kirpimų ir dažymų kolekcijoje „Addicted To Happiness“ sako: TAIP! Apie tai – kokios tendencijos vyraus šį sezoną plaukų spalvose, formose ir šukuosenose pasakoja stilistai Andrius Mašauskas ir Anatolijus Pajanok.

Nuo matinių – iki sintetinių spalvų

“Jau kuris laikas pastebime, kad mūsų klientai mielai priima pasaulines ryškių spalvų tendencijas, todėl savo naujausiais darbais norėjome parodyti, kaip galima originaliai žaisti spalvomis, kurti išskirtinius dažymus ir išraiškingus, modernius šukavimus,” - sako stilistai A. Mašauskas ir A. Pajanok. Jų naujajame tendencijas atspindinčiame darbe – du trumpų ir du ilgesnių plaukų šukuosenų variantai.

Pasak kūrėjų, šį sezoną išlieka madinga santūri, pastelinė bazinė spalva, ant kurios išryškėja skaičios, žaižaruojančios sruogos – nuo prigesinto greipfruto ir paslaptingo violeto, iki smaragdinės žalios ir ekspresyvios oranžinės.

“Jei esate išties ryški asmenybė, galite maksimaliai sekti šia mados tendencija ir neapsiriboti vien keliomis sruogomis, bet dažyti ryškių spalvų deriniu visus plaukus. Tiesa, tokiu atveju turite pagalvoti, kaip palaikysite spalvos intensyvumą: ryškios spalvos labai greitai atsiplauna, todėl jų sodrumą išsaugoti galima spalvotais kondicionieriais, antraip spalva palaipsniui nubluks vos kelis kartus išsiplovus galvą,” – perspėja stilistai.

Madingieji kirpčiai

Tarp dominuojančios šio sezono šukuosenų tendencijų – ir masyvūs, ryškūs kirpčiai, arba vadinamieji “kirpčiai aplink galvą”. Galimos įvairiausios jų interpretacijos: nuo ausies iki ausies, ar net labai gilūs, atrodantys tarsi viršugalvį dengianti kepurėlė su ilgesniai plaukais, paliktais nugaroje.

“Formuojant šukuosenas, labai madingi išraiškingai ant šono užšukuoti ilgi kirpčiai. O iškilmingesnei progai puikiai tiks atgal atšukuoti ir viršugalvyje smarkiai sukelti plaukai – tokiose šukuosenose aiškiai jaučiamas 70-tųjų prieskonis”, - pasakoja A. Pajanok.

“Žaismingumo suteikia skirtingų tekstūrų derinimas – kai su tiesiais plaukais kontrastuoja banguota ar žnyplėmis gofruota sruoga” , - šio sezono aktualias šukuosenų tendencijas atskleidžia A. Mašauskas.

Naujausioje kolekcijoje – socialinė tematika

Po pernai metais pristatytos kūrybinės kolekcijos “Archaic Gardens”, sukurtos lietuviškų kabančių sodų tema ir susilaukusios didžiulio Lietuvos auditorijos ir pasaulio blogerių dėmesio, šiemet A-TWINS savo naujausią konceptualų darbą pristatys stilistinių idėjų šou “Exit To The City” scenoje.

“Pavadinome savo progresyvių idėjų kolekciją “Censored Personality”. Tai mūsų kūrybiškas žvilgsnis į asmenybės laisvę – į nesuvaržytą kalbą, tikėjimą, meilę, kultūrą, ištariamą žodį” , - sako Andrius ir Anatolijus.

Stilistai renginio metu pristatys penkių modelių kolekciją, kurią kūrė kartu su skulptoriumi Danieliumi Sodeika, dizaineriu Viliumi Venckevičiumi, fotografu Tomu Vyšniausku, vizažo meistre Emma Marcinkevičiūte.

Stilistinių idėjų šou “Exit To The City” vyks rugsėjo 26 d. Vilniuje, Litexpo rūmuose. Iš viso renginyje urbanistines bendrojo įvaizdžio kolekcijas pristatys 9 komandos, miesto muziką gros Justinas Jarutis ir Rembo Music su Ginte Sičiūnaite, video interpretacijas demonstruos audiovizualinio meno grupė BIONICS. Renginio vedėjas – Mantas Stonkus.

GALERIJA

  • Rudeninės plaukų stiliaus tendencijos: spalvos ir kirpčiai
  • Rudeninės plaukų stiliaus tendencijos: spalvos ir kirpčiai
  • Rudeninės plaukų stiliaus tendencijos: spalvos ir kirpčiai
  • Rudeninės plaukų stiliaus tendencijos: spalvos ir kirpčiai
  • Rudeninės plaukų stiliaus tendencijos: spalvos ir kirpčiai
Victor Morozov nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

š

ššš foto nėr

apie 1962 metus

ivairiausiom panasiom spalvom zavejo Krokuvos lenkaites

SUSIJUSIOS NAUJIENOS