Žvaigždžių stilistas pataria nuotakoms rinktis natūralumą ir eleganciją | KaunoDiena.lt

ŽVAIGŽDŽIŲ STILISTAS PATARIA NUOTAKOMS RINKTIS NATŪRALUMĄ IR ELEGANCIJĄ

  • 0

Bokštai, „makaronų fabrikai“ ir sutaršytas kuodelis pagaliau išėjo iš mados. Pasak grožio salono „Blanco beauty“ įkūrėjo Jevgenijaus Trafimovo, nuotakos nuo šiol renkasi natūralumą ir eleganciją.

„Dabar galima išskirti dvi aiškias tendencijas – natūralumas ir pagal pasirinktą stilių padaryta šukuosena. Savo vestuvių dieną moterys nori jaustis patogiai ir būti savimi, tad renkasi tiesius, šiek tiek banguotus, prisegtus ar į kuodelį surištus plaukus. Beveik nebeliko moterų, kurios renkasi vadinamuosius bokštus ar „makaronų fabrikus“, o sulaukus tokių prašymų stengiamės jaunosioms patarti ir atkalbėti nuo netinkamų sprendimų. Nuotakoms visuomet sakau, kad po dešimties metų atsivertusios nuotraukų albumą gailėsis tokio pasirinkimo. Labai džiaugiuosi, kad dabar nuotakos stengiasi būti individualios ir dažnai į grožio saloną ateina turėdamos viziją. Įvertinęs suknelės stilių ir nuotakos norus, kartu su jaunąja kuriame jos įvaizdį“, – apie dabartines jaunųjų šukuosenų tendencijas pasakoja žvaigždžių plaukų stilistas J. Trafimovas. 

J. Trafimovo teigimu, pastaruoju metu nuotakos itin vertina natūralumą. Visgi, kad vestuvių diena būtų nepriekaištinga, o nuotraukose atsispindėtų ir vidinis, ir išorinis grožis, jis duoda keletą patarimų.

Suknelė ir šukuosena turi derėti

Rinkdamasi šukuoseną, jaunoji turi atsižvelgti į suknelės stilių. Pasirinkus puošnią ir ekstravagantišką suknelę derėtų neeksperimentuoti su šukuosena ir pasirinkti klasikinį paprastą plaukų stilių. Pasipuošus minimalistine suknele nuotaka gali paįvairinti savo išvaizdą ir pasidaryti žaismingesnę šukuoseną.

Geriausia reklama – rekomendacijos

Dauguma moterų turi savo nuolatinį kirpėją ir pas jį lankosi daugybę metų, tačiau būtina įvertinti jo galimybes ir pagalvoti, ar jis turi pakankamų įgūdžių, kuriuos galėtų panaudoti darydamas vestuvinę šukuoseną. Pasak J. Trafimovo, geriausia stilistą rinktis pagal rekomendacijas ir kontaktus gauti iš patenkintų klientų.

Prieš vestuves – šukuosenos aptarimas

Per vestuves nuotaka nori būti dėmesio centre, pasitikėti savimi ir gražiai atrodyti. Pasak plaukų stilisto, šukuosena yra labai svarbi įvaizdžio dalis tad jos negalima atidėti paskutinėms minutėms. Nebūtina daryti bandomosios šukuosenos, tačiau prieš vestuves rekomenduojamas susitikimas su stilistu, per kurį aptariamas norimas įvaizdis bei pademonstruojama suknelė.

Pridėtinės sruogos ir aksesuarai – verta išbandyti

Ne kiekviena moteris gali pasigirti storais, sveikais ir spindinčiais plaukais, tad nuotaka neturėtų bijoti plaukų apimtį padidinti pridėtinėmis sruogomis. J. Trafimovas tikina, kad jos atrodo labai natūraliai ir šukuosenai suteikia apimties. Nuotaka turėtų išbandyti ne tik pridėtines sruogas, tačiau ir gyvas gėles. Juk vestuvės bene vienintelė proga, kuomet galima pasipuošti šiuo aksesuaru.

Su plaukų spalva eksperimentuoti neverta

Prieš vestuves nuotakai patariama dar kartelį nusidažyti plaukus, nes tuomet jie labiau spindės, o plaukai atrodys itin gyvybingai. Tačiau dažyti patariama nuolatine spalva, mat staigus bandymas pakeisti atspalvį gali baigtis katastrofa. Nepavykęs dažymas nuotakai sukels nereikalingą įtampą ir sugadins vestuvių dieną.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS