Keturi dalykai, padedantys suvilioti net sunkiai pasiekiamą damą | KaunoDiena.lt

KETURI DALYKAI, PADEDANTYS SUVILIOTI NET SUNKIAI PASIEKIAMĄ DAMĄ

  • 0

Sakoma, kad pasaulyje nėra nepasiekiamų moterų, o atsitiktinis seksas su pažįstamu ar nepažįstamu vyru – misija tikrai įmanoma. Šiuo klausimu mokslininkai ir seksologai kruopščiai padirbėjo ir išsiaiškino nemažai faktų, kurie gali padėti akimirksniu suvilioti sunkiai prieinamą damą.

Štai keli labai skirtingi ir neįtikėtini faktai, kurie turi itin stiprų poveikį moters seksualiniam elgesiui. Ar jūs galite pasigirti šiais dalykais? Jei ne, nieko baisaus, – kartais sėkmę ir svarbiausius dalykus nulemia papračiausias atsitiktinumas...

Kvapai ir priešingybės traukia

Ne taip jau retai moterys leidžiasi užburiamos aromato. Merginai gali nė nepatikti vyro išvaizda, tačiau, jei jo  kvapas turės poveikį norėti užuosti dar ir dar, visai tikėtina, kad vien to  pakaks, jog ji atsidurtų jo glėbyje.

Ūgis – gana svarbus kriterijus renkantis partnerį. Apklausos atskleidė, jog apie 80 proc. moterų mano, jog aukštas ūgis yra viena seksualiausių vyro savybių.

Šį fenomeną jau senokai patvirtino ir patys mokslininkai. Vieno eksperimento metu vyrai tris dienas iš eilės dėvėjo tuos pačius marškinėlius. Vėliau šie marškinėliai buvo įteikti tyrime dalyvavusioms moterims. Jos pagal kvapą turėjo pasirinkti joms patraukliausią partnerį. Eksperimentas parodė, jog moterims seksualiausių emocijų sukėlė tie marškinėliai, kurių kvapas labiausiai skyrėsi nuo jų pačių kvapo (mokslininkai tyrė marškinėliuose užsilikusių natūralių cheminių junginių, dar vadinamų feromonais, sudėtį. Šiuose natūraliuose cheminiuose junginiuose slypi tam tikra informacija, apibūdinanti žmogaus dominavimą, sveikatą, baimės jausmą ir kt.).

Darbas tame pačiame pastate

Išanalizavus 5000 JAV pažinčių istorijų, mokslininkai nustatė, kad moterys labiau linkusios eiti į pirmą pasimatymą su tais asmenimis, su kuriais reguliariai susitikdavo, bet nekalbėdavo. Trumpai tariant, jei dažnai susiduriate su ta pačia moterimi ar tuo pačiu  vyru tam tikroje aplinkoje, tačiau nesikalbate, vieną dieną galite drąsiai ryžtis iš matymo pažįstamą asmenį užkalbinti, pakviesti į pasimatymą ar pasiūlyti ką nors provokuojančio. Statistika rodo, kad tokios pažintys yra sėkmingos. Beje, tai taikoma ne tik žmonėms, bet ir įvairiems daiktams, melodijoms ir simboliams. Žmonės linkę užmegzti glaudesnį ryšį su tais dalykais, kurie jau pažįstami, matyti ar girdėti.

Jūsų ūgis – nuo 184 iki 195 cm

Ūgis – gana svarbus kriterijus renkantis partnerį. Apklausos atskleidė, jog apie 80 proc. moterų mano, jog aukštas ūgis yra viena seksualiausių vyro savybių. Aukštas vyras nesąmoningai atrodo tvirtesnis, skatina kolegų bei aplinkinių pagarbą ir palieka gerą įspūdį apie save. Štai kodėl merginoms taip patinka aukštaūgiai.

Jūs jai primenate kažką iš vaikystės

Mokslininkai išsiaiškino, jog moters pasąmonėje slypi idealaus meilužio portretas, kuriam susidaryti įtakos turėjo malonūs ir nemalonūs prisiminimai iš vaikystės. Ir visai nesvarbu, kad kai kurių žmonių jūs nė nepamenate, svarbiausia tai, kad jūsų  pasąmonė  jau yra užfiksavusi tam tikrą informaciją. Pavyzdžiui, vaikystėje nepažįstamas barzdotas vyras išgelbėjo jus nuo baisaus šuns arba negeras berniukas su itin raudonais skruostais jus pastūmė ir nuskriaudė. Merginos ar suaugusios moters atmintyje nesąmoningai išlieka šie prisiminimai ir tai gali lemti tai, kodėl į vyrus ji pasirinko barzotą vyriškį, o ne raudonskruostį jaunuolį.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS