Pirmosios sekso prekių parduotuvės įkūrėja – karo lakūnė | KaunoDiena.lt

PIRMOSIOS SEKSO PREKIŲ PARDUOTUVĖS ĮKŪRĖJA – KARO LAKŪNĖ

1950-aisiais pastoti bijojo daugelis vokiečių, todėl moterys buvo priverstos atsisakyti sekso teikiamų malonumų. Tačiau viena bebaimė mergina nesutiko su tuo taikstytis. Taip prasidėjo Beatės Uhse sekso era. Pirmiausia E.Uhse paštu užsisakė užsienietiškų brošiūrų apie seksą, intymų gyvenimą, skelbia spiegel.de.

Kiek vėliau ji pradėjo prekiauti žaisliukais seksui ir nufilmavo reklamą, kurioje ji klausė žiūrovų „Ar viskas gerai su jūsų santuoka?“.

Greitai pasigirsdavo ir neigiamas atsakymas, o visas santuokinio gyvenimo problemas padėdavo išspręsti sekso žaisliukai bei sistema, kuri padėdavo išvengti neplanuoto nėštumo.

Metai, kai Beatė Uhse pradėjo savo verslą nebuvo lengvi. Vokietijos poros savo miegamuosiuose vengė kalbėti apie seksą, gėdijosi vienas kito ir bijojo net pagalvoti, jog seksas gali tapti ne tik būtinybe, norint pratęsti giminę, tačiau ir malonumu.

Pastebėjusi, jog gimtojoje šalyje atsirado erdvė naujam verslui ir suvokusi, kad ilgai prieš natūralią savo prigimtį žmonės eiti negalės, B.Uhse nepasidavė ir toliau siekė savo tikslo. Ji vieną po kitos įkūrė sekso prekių parduotuves, savo prekes ir lankstinukus siųsdavo paštų. Taip savo šalyje ji buvo praminta „Frau orgazmu“. Karo nualintoje šalyje daugelis vokiečių moterų ir merginų liko be namų ir artimųjų, todėl pradėjo užsiiminėti prostitucija. Tuomet netikėtai pastojo trys Beatės draugės. Buvusi karo lakūnė nuolatos domėjosi lytiniu gyvenimu, seksualumu, todėl savo buklete išpublikavo straipsnį apie apsisaugojimą nuo nėštumo, remiantis kalendoriau metodu. Šį bukletą sekso imperijos pradininkė dalijo gatvės praeiviams.

Nuosekliai dirbdama ir siekdama, kad seksas ir seksualumas nebūtų uždraustas bei taptų įprasta tema, skandalingoji vokietė uždirbo milijonus dolerių ir įkūrė įmonę su prekės ženklu „69“, kino studiją bei visą parą pornografiją ir erotiką transliuojantį televizijos kanalą.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Niu

tai kada švęsime 1-mos sekso parduotuvės įkūrimo jubiliejų? Manau, kad ši "nacionalinė vertybė" atsirado drauge su Lietuvos nepriklausomybe.

šefas

I came for the girl, left for the old grandmother....

1-jai

Ale tikrai, kai tik pamatai kokį fainą diedą, tai reik jį griebti. Nesvarbu, kad vedęs ir turi pulką vaikų, svarbu, kad tau užėjo noras, tai ir griebk už to daikčiuko, kur rodo slide. Tai labai seksualu. Nesvarbu, kad verkia palikta žmona ir maži vaikai, svarbu, kad tau gerai. Seksas faina. OK?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS