Iš klinikinės mirties išsikapsčiusi lietuvė dalija laimės receptus | KaunoDiena.lt

IŠ KLINIKINĖS MIRTIES IŠSIKAPSČIUSI LIETUVĖ DALIJA LAIMĖS RECEPTUS

Kelis kartus gyvenimą nuo nulio skirtingose pasaulio vietose pradėjusi lietuvė Leonora Blekaitytė šiuo metu veda savęs pažinimo mokymus Ibizos saloje, į kuriuos atvyksta moterys iš viso pasaulio.

„Supratau, kad jokia situacija manęs nenupūs nuo žemės paviršiaus. Nesvarbu, kur esi – Stakliškėse ar Niujorke, visada galima viską susikurti iš naujo“, – sako verslininkė.

Vilniuje sėkmingą prodiusavimo kompaniją įkūrusi L. Blekaitytė po kelerių metų suprato, kad jos kuriama veikla ėmė nebeteikti džiaugsmo.

„Mano viduje prasidėjo kova, nes supratau, kad darau tai, kas, nors ir pelninga, man nebepatinka“, – sako L. Blekaitytė.

Vėliau jauną moterį ištiko klinikinė mirtis, tačiau, sėkmingai pasveikusi, ji nutarė pakeisti veiklą.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Vai

Dėmesio stokos sindromas? Tikrai norėtūsi sužinoti kokiu verslu ši verslininkė verčiasi. Jai labai jau nedaug metelių,baigė teisę ir pasak jos pačios niekada nedirbo samdomo darbo. Suprask- teisininkės patirties jokios,jei kokį Riomerį už tetuko pinigus baigė- tai nulis. Ką ji gali gyvenimo mokyti? Ji ir kalbėti tai nemoka! Mekena kaip ožkytė. Bet ir priviso gi visokio plauko guru! Pradedant Gintaru ir baigiant šita vištele. Neįsivaizduoju kokie beviltiški puspročiai gali jiems pinigus mokėti! Pavydžiu? Gal būt :-D na aš galiu irgi daug kalbėti apie daug ka..bet va,kuklumas superstas- niekaip nepaprašau kad man už tai sumokėtų :-D

SUSIJUSIOS NAUJIENOS