Galimai vėžį sukeliantys vaistai bus keičiami nemokamai | KaunoDiena.lt

GALIMAI VĖŽĮ SUKELIANTYS VAISTAI BUS KEIČIAMI NEMOKAMAI

  • 7

Vaistinių tinklas „Gintarinė vaistinė“ visus pacientus, įsigijusius galimai nesaugius kraujospūdžiui skirtus vaistus, kviečia juos pakeisti į analogiškus saugius vaistinius preparatus.

„Gintarinėse vaistinėse“ vaistai keičiami nemokamai, nesvarbu, kokiose vaistinėse jie buvo įsigyti. Keičiant vaistus, recepto turėti nebūtina.

„Valstybinei vaistų kontrolės tarnybai (VVKT) paskelbus, kad iš rinkos atšaukiami galimai nesaugūs vaistai su Kinijos kompanijos „Zhejiang Huahai Pharmaceuticals“ pagaminta veikliąja medžiaga valsartanu, ėmėmės priemonių užtikrinti, kad pacientai galėtų tęsti gydymą su saugiais vaistais. Nuo šiandien visose mūsų tinklo vaistinėse priimame galimai nesaugius vaistinius preparatus, o vietoj jų nemokamai išduodame saugius pakaitalus – vaistus tu ta pačia kitų gamintojų gaminama veikliąja medžiaga“, - sakė „Gintarinės vaistinės“ rinkodaros vadovė Irena Tėvelienė.

Pasak I. Tėvelienės, šiuo metu svarbiausia užtikrinti, kad gyventojai, kuriems yra skirtas medikamentinis gydymas vaistais su valsartanu, būtų aprūpinti saugiais vaistiniais preparatais: „Tai galima padaryti atvykus į bet kurią mūsų tinklo vaistinę“.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Anna

Toks Verygos genocidas Lietuvoje!!!Tokius tik teisti auksciausia bausme!Kas man atlygins uz prarasta sveikata?Kas leido prekiauti tokiais vaistais visa desimtmeti?Aklas Veryga,akli musu Lietuveles daktarai!!!

Dorota

Nužudė mano mama...

Anonimas

Turbut,vis tik teisi mano mama,kad kol tik imanoma,paeini dar pats-jokiu vaistu tu narkobaronu pasauliniu nevartok.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS