Įrodyta specialistų: skiepai autizmo nesukelia | KaunoDiena.lt

ĮRODYTA SPECIALISTŲ: SKIEPAI AUTIZMO NESUKELIA

  • 7

Tymų, kiaulytės ir raudonukės vakcina nesukelia autizmo. Net didelės rizikos grupėje esantiems vaikams, kurių, pavyzdžiui, sesuo ar brolis turi šį sutrikimą.

Faktą užtvirtina didžiulis Danijos Statens Serum Instituto atliktas tyrimas.

Dar daugiau – paaiškėjo, jog tikimybė, kad paskiepytiems vaikams išsivystys autizmas yra 7 proc. mažesnė nei neskiepytiems.

Studija apima 650 tūkst. vaikų. Buvo stebimi gimusieji per dešimtmetį nuo 1991 metų, o tada tyrimas dar ir pakartotas. Šiuo metu tą patvirtina 17 studijų atliktų 7-iose šalyse, 3-iuose žemynuose, tiriant šimtus tūkstančių vaikų.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Intra

Perskaičiau ir pašiurpau, mums būtent nuo šio trigubo skiepo tymu, raudonukės, buvo sunki reakcija, vaikas gimęs 10 balų, puikiai besivystantis turėjo baisią reakciją tapo vangus paslikas, jam buvo blogai, ir reakcija dar buvo per visą kūnelį migruojanti dilgėlinė baisaus dydžio :( . Mums lengva forma AS, bet gyvenimas pragaras. Apie tai nesu studijavusis, skaicius nieko, bet kaip čia gali būti, kad įtariami būtent šie skiepai??? Aš nei prieš nei už skiep. nes nesu kompetentinga ant tiek, bet tyrimą atlieka farmacijos kompan.

Švirkštas

Bet sukelti neigiamas organizmo reakcijas ir smegenų pažeidimus gali.Ir kas už tai atsakys?Nei farmacininkai nei daktarai atsakyt nenori!Buvau paauglys,kai patyriau skiepo šalutinį poveikį ir gavau dovanų alerginę slogą visam gyvenimui.Aš galiu pasakyt kokia šlykšti ir kankinanti mano savijauta buvo tuo metu,kokie buvo skausmai.O ką gali pasakyti kūdikis?Tik verkti iš skausmo!Ką tada daktarai sako - paverks ir nustos!

Safyras

Vaikystėje daug vaikų persirgo tymais ir nenumirė, tačiau vaikus skiepydavo mokyklose ir niekas neklausė tėvų nuomonės nei kaip vaikus maitinti, nei kaip auklėti. Pradinių klasių mokytojai buvo pakankamai gabūs, nes sugebėdavo vaikus išmokyti skaityti, rašyti, skaičiuoti, piešti, dainuoti ir net sportuoti. Dabar prikurta visokiausių tarnybų, kurių darbo efektyvumas labai abejotinas. Jei vaikas serga kokia nors liga, tai žinodavo tik auklėtoja, o ne visa klasė su savo "supermamytėm " ir "supertėveliais" ir visa žiniasklaidos komanda...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS