Žmogaus auros fotografas: lietuviai silpniausi, kai trūksta saulės ir šilumos | KaunoDiena.lt

ŽMOGAUS AUROS FOTOGRAFAS: LIETUVIAI SILPNIAUSI, KAI TRŪKSTA SAULĖS IR ŠILUMOS

Technologijos mokslų daktaras Artūras Dabkevičius tikina, kad auros nuotraukos – joks stebuklas ar apgavystė. 38 metų auros diagnostikos specialistas tikino, kad, taikant specialią metodiką, aparatu padarius žmogaus auros nuotraukas galima numatyti gresiančias ligas arba tas, kuriomis jau sergama.

Technologijos mokslų daktaras Artūras Dabkevičius tikina, kad auros nuotraukos – joks stebuklas ar apgavystė. 38 metų auros diagnostikos specialistas tikino, kad, taikant specialią metodiką, aparatu padarius žmogaus auros nuotraukas galima numatyti gresiančias ligas arba tas, kuriomis jau sergama.

Ilgos paieškos

Nuo paauglystės domėjęsis ezoterika, savęs pažinimu, A.Dabkevičius pasidaryti savo auros nuotrauką norėjo seniai: pas dar prieš 20 metų Lietuvoje tuo pradėjusį užsiiminėti ir iš JAV aparatą atsivežusį Arvydą Daškų arba pas netradiciniais dalykais besidomintį buvusį Kauno technologijos universiteto dėstytoją profesorių Joną Dainauską.

"Deja, tais metais jų neradau. Tačiau sužinojau apie pirmąjį pasaulyje auros diagnostikos metodą atradusį Dnepropetrovsko medicinos technikos inžinierių Semioną Kirlianą. Netrukus įsigijau Sankt Peterburge gyvenančio ir savo įmonę turinčio habilituoto mokslų daktaro profesoriaus Konstantino Korotkovo aparatą, sukurtą pagal S.Kirliano metodą. Ir išmokau juo naudotis", – pasakojo beveik septynerius metus auros diagnostika užsiimantis A.Dabkevičius.

Iš pradžių savo auros nuotrauką jis norėjo išvysti bene kas pusvalandį – po valgio, dušo, darbo, ryte prabudęs, vakare prieš miegą. Manoma, kad žmogaus aura keičiasi priklausomai nuo jo fizinės ir dvasinės būsenos. "Dabar pamatyti savo auros nuotrauką man užtenka kartą per mėnesį, nes žinau savo silpnesnes vietas", – sakė A.Dabkevičius.

Nuo rankų ir kojų pirštų

Kaip veikia aparatas? Mokslų daktaras tikino, kad jo veikimo principas – kaip elektromagnetiniame lauke.

Visi rankų pirštai kišami į specialias "kišenėles" – elektrodus. Pirštų pagalvėlės akimirkai sustingsta, kol "ištraukiami" ir įgreitinami elektronai ir fotonai, o vaizdo kamera užfiksuoja jų spinduliavimą, analizuoja švytėjimo pobūdį ir, išskaidę į atskiras dalis, sudaro žmogaus auros vaizdą.

"Galima auros nuotrauką padaryti pagal kojų pirštus – tam yra specialus priedas. Dar tiksliau, jei nuotrauka daroma pagal rankų ir kojų pirštus", – teigė A.Dabkevičius.

Profesoriaus K.Korotkovo kurtas aparatas turi privalumų: kitą dieną to paties žmogaus auros nuotraukos vaizdas pasikartos. Žinoma, jei jis nepatirs staigių permainų, stiprių emocinių išgyvenimų.
"Kitų aparatų auros nuotraukos labai skiriasi jau po 10 minučių, o tai kelia įtarimų ir priverčia abejoti, ar tai nėra apgaulė", – aiškino A.Dabkevičius.

85 proc. tikslumas?

"Visos žmogaus ligos, išskyrus meilės, – nuo stresų, nervų, įtampos, viduje sukauptų emocijų, – neabejoja A.Dabkevičius. – Prieš atsirandant ligos požymiams fiziniame kūne, iš pradžių jos matomos energiniame lauke, žmogaus auroje."

K.Korotkovo aparatas nustato auros dydį, spalvas, formą: tolygi ar išsisklaidžiusi, stipri ar silpna.

Profesorius K.Korotkovas tikina, kad jo aparato duomenys su medicininiais tyrimais sutampa 80–85 proc. tikslumu.

"Pagal aurą galima spręsti apie žmogaus energinę, psichoemocinę būseną, o tai susiję su sveikata. Jei žmogaus nieko nekeičia, tie pokyčiai turės arba jau turi įtakos jo fiziniam kūnui", – tikino A.Dabkevičius.

Jis parodė specialią lentelę, sudarytą pagal psichosomatikos mokslą, kuris remiasi senovės kinų tradicine medicina.

"Jei žmogus turi problemų dėl kvėpavimo sistemos (serga bronchitu, astma, plaučių uždegimu), jį kamuoja liūdesys, trūksta saviraiškos, – pavyzdžius vardijo A.Dabkevičius. – Širdies problemos, hipertonija – žmogus savyje turi daug neapykantos, jis smerkia kitus, pavydi, jam trūksta meilės. Pyktis, valios kitiems primetimas susijęs su tulžimi, kepenimis. Baimės, nevisavertiškumo kompleksas, uždarumas – sutrikusi šlapimo sistema, inkstai."

Auros nuotraukos spalvos – tai energinių taškų (čakrų) atspindys: jos parodo, koks taškas veikia stipriausiai, koks silpniausiai.

Tarsi ežio spygliai

"Tai – sveikai gyvenančio, sveikai besimaitinančio, negeriančio kokakolos, joga, kvėpavimo ir kitomis praktikomis užsiimančio jauno vyro auros nuotrauka, – A.Dabkevičius parodė nuotrauką su stipriu, tolygiu energetiniu lauku. – Čia – vieno žinomo Lietuvoje politikos apžvalgininko auros nuotrauka. Jis pasiguodė, kad prastai jaučiasi. Jo aura labai smarkiai nusilpusi. Tam įtakos gali turėti ne tik neharmoninga aplinka, bet netgi stiprus pavydas, neigiamas stiprus nužiūrėjimas."

Kai aura tolygi – žmogus stiprus, sveikas, jį nelengva išvesti iš pusiausvyros. Auros nuotraukos kontūrai turi būti tolygūs – kai juose matyti išsikišimų, nėra gerai.

Jei aura – tarsi ežio spygliai, galima teigti, kad šios auros savininkas yra piktas, sudirgęs, jį daug kas erzina, jis dažnai plykstelėja emocijomis. "Tokiems žmonės dažnai skundžiasi širdimi, kepenimis, plaučiais", – aiškino A.Dabkevičius.

Šizofrenija sergančio žmogaus aura tarsi perskelta į dvi dalis: virš galvos ji labai didelė ryški, kūno plote – vos matoma, nusilpusi. Depresuojančio žmogaus – priešingai: viršugalvyje, kur yra septintoji čakra (viršugalvio energinis taškas, žmogaus tobulumo centras, žinių lobynas), aura itin nusilpusi, nutrūkęs ryšys su visata.

"Jei matau, kad labai susilpnėjusi aura viršugalvyje, klausiu, ar nekankina depresija, liūdesys", – pasakojo A.Dabkevičius.

Vyrų auros silpnesnės

Moterų ir vyrų auros didelių skirtumų neturi. Tačiau technikos mokslų daktaras pripažino: vyrai – silpnoji lytis.

"Vyrų auros silpnesnės. Kas tai lemia? Jie turbūt mažiau prisižiūri, labai neigiamai žmogaus aurą veikia alkoholis, narkotikai, didelės įtakos turi įtampa, persidirbimas ir savyje kaupiamos emocijos", – konstatavo auros diagnostikas.

Kokia vaikų aura? Artūras tuo neužsiima, nes atlikta labai mažai tyrimų, žmogaus bioenergetika susiformuoja 13–14 metų amžiuje. Be to, suaugusiųjų aura – stabili, o vaikų kinta itin greitai.
"Po valandos galima pamatyti visiškai kitokį vaizdą, – šyptelėjo A.Dabkevičius. – Tiesa, 2–3 metų vaiko aura labai susijusi su motinos. Jei mamos auroje yra įtrūkimų, toje pačioje vietoje vaiko auroje – išsipūtimai. Tarsi dėlionė, kurią iš mamos ir vaiko auros galime sudėti į vieną."

K.Korotkovas tyrinėjo žmonių auras itin ilgai. Prieš mirtį žmogaus energinis laukas susilpnėja. Po mirties nutrūksta fizinio kūno procesai, krenta kūno temperatūra, o su energetika yra šiek tiek kitaip.
"Jei žmogus mirė natūralia mirtimi, kreivė po paros sumažėja, aura nusilpsta, susitraukia, – profesoriaus K.Korotkovo tyrimais rėmėsi auros diagnostikas. – Jei žmogus mirė staiga, tarkim, žuvo avarijoje arba buvo nužudytas, energetika laikosi, matomas staigus pliūpsnis, auros padidėjimas. Po to staiga kreivė leidžiasi žemyn, o po paros – energetika nulinė."

Kai siela neberanda kūno

Įspūdingiausiai ir keisčiausiai atrodo savižudžių aurų nuotraukos. Procesai labai sudėtingi, energetika šokinėja: staiga pakyla iki aukšto lygio, po to staigiai nusileidžia, vėl pakyla.

"Manoma, kad tuo metu į fizinį kūną bando grįžti žmogaus siela, bet jau negali. Todėl ir vyksta tokie auros šokinėjimai, staigūs pokyčiai", – pasakojo A.Dabkevičius apie profesoriaus iš Rusijos darytas žuvusiųjų ir mirusiųjų aurų nuotraukas.

Pati stipriausia žmogaus aura būna anksti ryte, tekant saulei. Žemiausias taškas, silpniausia energetika – vakare, saulei leidžiantis. Naktį ji pamažu vėl stiprėja.

Įtakos turi ir metų laikas. Lietuvių aura stipriausia vasarą ir ankstyvą rudenį. Silpniausia – niūriuoju sezonu, žiemą ir ankstyvą pavasarį, kai trūksta šilumos, mažiau šviežių daržovių, vaisių, saulės šviesos, daugiau depresijos, liūdesio.

"Norime sveikos auros, sveiko kūno? – retoriškai klausė A.Dabkevičius. – Tam įtakos turi sveikas gyvenimo būdas, mityba, grūdinimasis, menas, kultūra, energinės, psichoemocinės praktikos ir terapijos. Ir užmirškime pavydą, blogį, pyktį, agresiją, pagiežą. Kai mūsų mintys bus teigiamos, šviesus ir kokybiškas bus ir mūsų gyvenimas."

GALERIJA

  • Žmogaus auros fotografas: lietuviai silpniausi, kai trūksta saulės ir šilumos
  • Žmogaus auros fotografas: lietuviai silpniausi, kai trūksta saulės ir šilumos
Asmeninio archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

rami

Linai, o iš kur taip gerai viską žinai? :)

111

Rusų mokslo žmonės seniai įrodė, kad žmogus turi aurą. Kol čia kvaili lietuviai ginčijasi, ten jau seniai daromi tyrimai, rašomos disertacijos, skelbiami straipsniai...

saulele

Nesvarbu kaip žmonės diagnozuojasi, bet jeigu jie ima save prižiūrėti, laiku kreipiasi į tikrus medikus, atlikti tikrus tyrimus, gauti tikrą gydymą, padeda sau laikydamiesi tikro gydymo plano ir naudodami papildomas priemones, kurios nekenkia tikram gydymui - tai pats geriausias sprendimas tiek pačiam žmogui, tiek jo artimiesiems. Bet jeigu pasitiki šarlatanais, ignoruoja tradicinės medicinos rekomendacijas ar tiesiog bijo eiti pasitikrinti, nes bijo išgirsti baisiąją diagnozę....tada tai labai blogai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS