Druskininkams stinga bent tūkstančio vietų konferencijų centro | KaunoDiena.lt

DRUSKININKAMS STINGA BENT TŪKSTANČIO VIETŲ KONFERENCIJŲ CENTRO

  • 0

Druskininkų verslininkai pajuto nuslopusio turistų srauto iš Rusijos žalą: vis aiškiau matoma, kad reikia naujų paslaugų, nes jau esamos regionui nebesuteikia išskirtinumo - dėl sanatorijų lankytojų su Druskininkais vis aršiau konkuruoja lenkų ir latvių kurortai, o vandens parkai ar SPA centrai, kurie kadaise buvo Druskininkų išskirtinis bruožas ir traukė žmones, dabar yra daugelio mūsų ir aplinkinių valstybių didmiesčiuose ir kurortuose.

"Sunku konkuruoti su Lenkija, kuri dosniau savo gyventojams kompensuoja dalį pragyvenimo sanatorijose. Be to, reikia galvoti naujų paslaugų, nes tokias pramogas kaip vandens parkai ir sanatorijos turi dauguma aplinkinių valstybių", - "Verslo žinioms" aiškino "Dainavos" direktorius Zenonas Streikus, pasak kurio, perspektyvus išlieka medicininis turizmas - daugėja žmonių iš Baltarusijos, Kazachstano.

"Dainavos" vadovas įsitikinęs, kad šiuo metu labiausiai Druskininkams stinga didelio konferencijų centro - bent tūkstančio vietų erdvės, galinčios kokybiškai priimti didelius renginius, kurie duotų darbo ir viešbučiams, ir restoranams.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS