Į Klaipėdą atplaukė naujas SGD krovinys | KaunoDiena.lt

Į KLAIPĖDĄ ATPLAUKĖ NAUJAS SGD KROVINYS

  • 4

Antradienį į Klaipėdą atplaukė naujas suskystintų gamtinių dujų (SGD) krovinys.

Portalo marinetraffic.com duomenimis, 140 tūkst. kubų dujų atgabenęs dujovežis „Arctic Discoverer“ į Klaipėdos uostą įplaukė apie 16 val. ir šiuo metu yra švartuojamas prie SGD laivo-saugyklos „Independence“.

Dujovežis atplukdė Norvegijos „Statoil“ dujų krovinį bendrovei „Litgas“, kuri savo interneto svetainėje nurodo atsigabenusi apie 62,1 tūkst. kubų SGD. Kita krovinio dalis, tikėtina, skirta „Statoil“ dujas taip pat perkančiai didžiausiai dujų vartotojai Lietuvoje - Jonavos trąšų gamintojai „Achema“.

Paskutinį kartą SGD krovinys į Klaipėdą buvo atplaukęs rugsėjo pabaigoje, tuomet SGD  iš JAV „Lietuvos dujų tiekimui“ (LDT) pardavė Ispanijos dujų tiekimo kompanija „Gas Natural Fenosa“.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Viskas

PANASEJA I DVARO PRIESMIRTINE AGONIJA...tik nebesigirdi propogandistu sukiu-basi,pliki,be penciju....uz isvogta teviskele....Dvaras maise,kuris uzrisamas,bet prie ko ten sukisti numelzti ir niekuom nekalti,nesusigaudantys geopolitikoje,vis neivykstantys pilieciai....Aleliuja dvarui su visais asilu parlamentais ir prazidentais neziniukais....Kitados TSKP,o veliau sorosai slapimu taip melu ir euro alum uzliejo sukempejusias smegenis,kad tvari-pilietine-demokratine -vertybine sandora nesigavo.....Ja suvalge tautiniai vagys.O ju,pasirodo beesa tiek daug-minios iki horizonto...

Sgd

Rusiškų dujų pasikrauna, apiplaukia ratuką, perašo popierius, tipo pasidarė amerikoniškos. Kainų skirtumas nusėda kur reikia, ir avinai gali naudot geras saugias dujas. Valio.

scarlyn

2.5x daugiau
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS