Kaip turėtų veikti maisto kuponų sistema? | KaunoDiena.lt

KAIP TURĖTŲ VEIKTI MAISTO KUPONŲ SISTEMA?

  • 7

Vyriausybė trečiadienį svarstys priemonių paketą, kaip didinti prekybos tinklų konkurenciją ir gyventojų perkamąją galią.

Pasak premjero patarėjo Skirmanto Malinausko, kai kurie sprendimai, kuriems nereikia įstatymų pataisų, bus priimti jau trečiadienį.

„Sprendimai, kurie reguliuojami ministrų lygyje arba ministro pirmininko lygyje, bus priimti, tie siūlymai, kuriems reikia įstatymų pakeitimo, įstatymų projektai jau yra registruoti, jie vėliau bus įtraukti į turbūt kitą Vyriausybės posėdį ir jie keliaus į Seimą“, – BNS sakė S. Malinauskas.

Anot jo, Žemės ūkio ministerija pasitarime pristatys, kaip turėtų veikti maisto kuponų sistema.

Vyriausybė taip pat spręs ir dėl kitų siūlymų – papildomų įgaliojimų Vartotojų teisių apsaugos tarnybai bei Konkurencijos tarybai, biurokratinės naštos mažinimo, kainų skelbimo monitoringo ir kitų.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

kada prasides tvarkai ir teisingumas,

as isdirbau 44 metus ir man siandien siulo kuponu ,zinot ka ,susikiskit ta kupona KUBILIUI i gera vieta,kodel kuponu neimat sau o kisat mums ,prisivoget ir dziaugiaties o mums eilini karta kaip durniams vel savietskij sajuz,ar ne kaip jums negeda ,nors DIEVO bijotumet,pardave sazine,siela velniui uz piniga nieko parodet kad nemokat valdyti,tik vogti is varksu zmogeliu,jeigu ne zalieji mes daug ka butume nezinoje apie KUBILIUAS PARTIJA IR JU GRAZIUS DARBELIUS ,o kuponus neskit KUbiliui jam dar maza .

Tera

Baikit juokinti su tais kuponais. Bus kaip su vagnorkėm. Išleidžia milžiniškus pinigus jų spausdinimui, o paskui degina. Matyt kažkam reikia praplauti pinigus tai ir metasi ant maisto talonų. Baisu, ko tik neprigalvoja seimūnai sėdėdami tose kėdėse. Ne 121, o 51 reikėtų palikti.

anupras

Skaitoma, kad dabartiniai prekybos centrai plėšikauja nesant konkurencijos. Kas neleidžia valdžiai pabandymui organizuoti vieną vien populiariausių maisto prekių prekybos centrą ir konkuruoti su esamais centrais. Gal tai būtų daug paprasčiau, negu ta abrakadabra su maisto kuponais.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS