Karalienės Mortos mokyklos pelnas – didžiausias tarp nevalstybinių mokyklų | KaunoDiena.lt

KARALIENĖS MORTOS MOKYKLOS PELNAS – DIDŽIAUSIAS TARP NEVALSTYBINIŲ MOKYKLŲ

  • 20

Iš nevalstybinių Lietuvos mokyklų didžiausią ikimokestinį pelną 2017 metais uždirbo Karalienės Mortos mokykla, šiemet ji planuoja pajamas kilsiant 25 proc., o gerus finansinius rodiklius aiškina kasmet didėjančiu vaikų skaičiumi, rašo „Verslo žinios“.

Ketvirtoje vietoje pagal pajamas (2,6 mln. eurų) tarp nevalstybinių mokyklų esanti Karalienės Mortos mokykla pernai uždirbo 0,78 mln. eurų ikimokestinio pelno – dukart daugiau, nei uždirbo daugiausia pajamų gaunanti šalies nevalstybinė mokykla Tarptautinė Amerikos mokykla Vilniuje.

„Sodros“ duomenimis, vidutinė mėnesio alga šią liepą šioje mokykloje buvo apie 1 050 eurų prieš mokesčius. Mediana, parodanti kiek įmonėje uždirba darbuotojas, kuris pagal savo darbo užmokestį įmonėje yra per vidurį, liepą  buvo 1 005 euro. Tarp 30 didžiausių pagal pajamas mokyklų aukščiausia vidutinė alga ir mediana buvo fiksuota Tarptautinėje Amerikos mokykloje Vilniuje – apie 1 500 eurų. Mediana, viršijanti 1 tūkst. eurų, buvo fiksuota devyniose mokyklose iš 30-ies. 

Rašyti komentarą
Komentarai (20)

Pasikėlęs mažamokslis

Kol Senelis gyvas.tol vyks tas bespriedėlas, kai Senelio nebeliks, Anūko karjera baigsis, jei jis dar spėtų tapti premjeru(konservai laimi rinkimus) - Lietuvai bus krachas, o dabar konservų krachas artėja

to aš

to aš. Kur gali būti pelnas ne pelno įstaigoje?

to moteris

Reikia labai gerai žinoti, kokia ta kokybė, o tada kalbėti.Kai mokosi išskirtiniai vaikai, gabūs, prižiūrėti ir kokybė kita.Kokybę tegul pasiekia su socialiai apleistais, tada bus didžiulė pagarba....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS