LEA: benzino kaina Lietuvoje per savaitę beveik nekito, dyzelinas atpigo centu | KaunoDiena.lt

LEA: BENZINO KAINA LIETUVOJE PER SAVAITĘ BEVEIK NEKITO, DYZELINAS ATPIGO CENTU

  • 3

Vidutinė benzino kaina per savaitę Lietuvoje beveik nekito, o dyzelino – vienu centu atpigo po šašių savaičių brangimo, rodo ketvirtadienį Lietuvos energetikos agentūros (LEA) paskelbta apžvalga.

Rugpjūčio 28 – rugsėjo 4 dienomis benzino litras Lietuvoje vidutiniškai kainavo 1,59 euro, dyzelino litro kaina sumenko iki 1,53 euro.

Baltijos šalyse pigiausi degalai ir toliau išlieka Lietuvoje, nurodo LEA.

Tuo metu Latvijoje benzinas ir dyzelinis kuras brango trimis centais atitinkamai iki 1,74 ir 1,67 euro. Estijoje benzino kaina augo dviem centais iki 1,8 euro, dyzelinas pabrango trimis centais iki 1,67 euro.

Lenkijoje benzino kaina nekito ir siekė 1,49 euro, dyzelinio kuro kaina taip pat nesikeitė ir buvo 1,44 euro. Vokietijoje benzino ir dyzelino kaina per savaitę taip pat nekito ir siekė atitinkamai 1,93 ir 1,78 euro.

Praėjusią savaitę „Brent“ naftos kaina siekė 84,7JAV dolerio už barelį – 1,4 proc. mažiau nei prieš savaitę, „Urals“ naftos kaina siekė 68,8 JAV dolerio – 3,1 proc. mažiau.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Nesvarbu

5 centais pabrango bendzinas.

jo

tai kad pabrango

Kas

Krito tiktai akinių rėmelių stiklų skaidrumas o šiaip šikna bet mūsų siurbeléms valio tik tegu jie pizza naher.Valio lietuviams o parazitams naher!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS