Lietuva JAV Silicio slėnyje atidarė inovacijų centrą | KaunoDiena.lt

LIETUVA JAV SILICIO SLĖNYJE ATIDARĖ INOVACIJŲ CENTRĄ

  • 2

Junginių Amerikos Valstijų (JAV) Silicio slėnyje Lietuva atidarė inovacijų centrą „InnoHub Lithuania“.

Ekonomikos ir inovacijų ministrės Aušrinės Armonaitės teigimu, centras padės Lietuvos pažangių technologijų kūrėjams užmegzti ir plėtoti ryšius su partneriais JAV, eksportuotojams – įsitvirtinti JAV rinkoje.

„InnoHub Lithuania“ taps svarbia jungtimi tarp Lietuvos ir JAV startuolių bei inovatorių, padės užmegzti tikslinius kontaktus, suteiks pagalbą lietuviškų aukštos pridėtinės vertės produktų ir paslaugų eksporto į JAV klausimais“, – pranešime sakė A. Armonaitė.

„InnoHub Lithuania“ teiks pagalbą Lietuvos aukštųjų technologijų įmonėms, suburs JAV mentorius, kurie konsultuos Lietuvos inovacijų verslus. Taip pat organizuos konferencijas, parodas.

Ministerijos bei Inovacijų agentūros iniciatyva atidarytas centras prisijungė prie jau beveik dešimtmetį JAV veikiančių Skandinavijos šalių inovacijų centru „Nordic Innovation House“.

Lietuvos inovacijų skatinimo pajėgumai Kalifornijoje bus stiprinami kartu su Lietuvos generalinio konsulato ir komercijos atašė Los Andžele.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Onė s

Skamba gražiai,bet ar patikima?ar tik pinigų plovykla.perskaitykit knygą ,,blogas kraujas,, tai silicio slėnio startuolio melai ir paslaptys.super įdomi.kyla klausimas ar gali pasitikėti....

Riešutas

Gal visgi Silicio slėnis? Ar jūsų autoriai nežino tokio?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS