Premjeras: labai svarbu, kad Lietuvoje vystomas ir sveikatos turizmas | KaunoDiena.lt

PREMJERAS: LABAI SVARBU, KAD LIETUVOJE VYSTOMAS IR SVEIKATOS TURIZMAS

  • 1

Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius, penktadienį dalyvaudamas „Eglės“ sanatorijos Birštone gydyklų atidaryme, pasidžiaugė, kad šis įvykis yra svarbus tiek kurorto gyventojams, tiek ir vystant sveikatos turizmą Lietuvoje.

„Labai smagu šią pavakare būti su jumis Birštone, viename iš seną istoriją turinčių mūsų valstybės kurortų. Šiandien mes visi esame dar vieno svarbaus visai Birštono infrastruktūrai įvykio liudininkai. Atidarome  naują „Eglės“ sanatorijos gydyklų pastatą. Baigus trečiąjį etapą, iki 2016 metų pabaigos, bus rekonstruotas dar vienas korpusas, kuriame veiks naujos gydyklos, baseinai, bus teikiamos įvairios sanatorinio gydymo ir poilsio paslaugos. Akivaizdu, jog „Eglė“ taps bene didžiausiu darbdaviu mieste, nes tuomet numatoma  įdarbinti apie 300 įvairių sričių specialistų. Tai išties tiesioginė investicija į miesto plėtrą“, – sakė premjeras.

Vyriausybės vadovas padėkojo visiems, prisidėjusiems prie sėkmingų darbų, palinkėjo sanatorijai „Eglė“ sėkmingos veiklos ir pritraukti į kurortą kuo daugiau poilsiautojų iš Lietuvos ir viso pasaulio.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Tvarkoj

tuoj bus atsiusta poilsiauti ir gydytis veltui is Ukrainos. Lietuviam liks tik pasvajoti - nera pinigu tokiom pramogom.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS