V. Pranckietis: biudžetą Seime gali palaikyti lenkai ir „tvarkiečiai“ | KaunoDiena.lt

V. PRANCKIETIS: BIUDŽETĄ SEIME GALI PALAIKYTI LENKAI IR „TVARKIEČIAI“

  • 3

Kitų metų biudžeto projektą Seime, be valdančiųjų „valstiečių“ ir socialdemokratų, gali palaikyti Lietuvos lenkų rinkimų akcijos (LLRI) bei „tvarkiečių“ frakcijų nariai, mano Seimo pirmininkas.

„Manau, kad Lietuvos lenkų rinkimų akcijos - Krikščioniškų šeimų frakcija taip pat dažnai paremia ir yra mums artimų pažiūrų, „Tvarkos ir teisingumo“ atskiri frakcijos nariai taip pat jie dažnai prisidėdavo paremiant“, - trečiadienį interviu Žinių radijui teigė Viktoras Pranckietis.

Anot jo, galbūt šiemet pavyks priimti visiems priimtiną biudžeto projektą.

„Matysime, kokie bus ginčai dėl biudžeto. Kas bandys būti nepatenkintas, kurioje srityje. Galbūt pavyks subalansuoti Vyriausybei biudžetą taip, kad visos pusės bus patenkintos“, - sakė Seimo pirmininkas.

Finansų ministras Vilius Šapoka neseniai tvirtino, jog kitų metų biudžetas bus perteklinis, bet nepranešė, kiek pajamų į valstybės iždą planuojama surinkti daugiau nei išleisti.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

VK

Kur matyta valstybės skola nuo 1996m. 4,3 milijardų 2016m. jau 17,13milijardų dadėkit dar Sodros skolą 3 milijardus, kas gaunasi?Banko valstybinio savo nebeturim, kuris reguliuotų emisiją, aukso atsargas tvarko Europos centrinis bankas .Mūsų premjerai, kai tik nuvažiuoja kokion kelionėn užsienin, vis kviečiasi prekybos tinklus,lygtai čia užsieninių mažai būtų,kad jie platintų savo valstybėse sukurtus produktus, noriu paklausti ar jie pagalvoja ,kad mes iš savo šalies išvežame valiutą ir prekybinis saldo gaunasi katastrofiškas su kas metais, Lietuvos eksportas pernai siekė 22,609 mlrd. eurų, importas - 24,836 mlrd. ,eur primeskit 2,2 milijardo -Lietuvos nenaudai tikras nogdaunas!Žmonės emigruoja jau šeimomis bėga Ir taip jau antras dešimtmetis ,kas bus su Sodra,neiškyla klausimų mūsų valdžiai,kas mokės įmokas jei visi tik prekiaus,bet nebus gamybos ir nebus darbo vietų?

geda

idomu ka jiems duos uz tai nes dabar populiaru as balsuoju uz tai ir turiu gauti tai ramuniuko darbo vaisius

jk

nusikalstama šatrijos partijos veikla įteisinti 15 proc.PVM šildymą.Putinas šį tautą skurdinantį sprendimą pilnai palaiko

SUSIJUSIOS NAUJIENOS