VMI skelbia, kad daugės kvitų loterijos laimėtojų | KaunoDiena.lt

VMI SKELBIA, KAD DAUGĖS KVITŲ LOTERIJOS LAIMĖTOJŲ

Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) antradienį paskelbs šimtą Kvitų žaidimo laimėtojų.

Vasario viduryje įsigaliojus pakeitimams VMI Kvitų žaidime, prizinis fondas buvo padidintas 300 tūkst. eurų, didėja ir savaitinių laimėtojų skaičius.

Kiekvieną antradienį bus skelbiama nebe po 10, o po 100 laimingųjų kvitų, kurie jų savininkams atneš piniginius laimėjimus po 50 eurų. Pagal iki šiol galiojusias Kvitų žaidimo taisykles, per savaitę savaitinių prizų laimėtojams buvo išdalinami apie 2 tūkst. eurų vertės piniginiai laimėjimai, įsigaliojus naujoms taisyklės ši suma išauga iki 5 tūkst. eurų. Kiekvieną pirmąjį mėnesio antradienį ir toliau bus skelbiamas vienas 5 tūkst. eurų laimėtojas.

Praplečiamas ir Kvitų žaidime galinčių dalyvauti prekybos ir paslaugų vietų sąrašas: į žaidimą įtrauktos ir kitos prekybos vietos, išskyrus 6 didžiųjų prekybos tinklų parduotuves. Dalyvauti loterijoje negali didieji „Maximos“, „Iki“, „Rimi“, „Lidl“ ir „Senukų“ prekybos tinklai. Toks sprendimas priimtas, atsižvelgiant į tai, kur neapskaitytų pajamų rizika yra didesnė. Kai kurie verslo atstovai šį sprendimą jau įvertino kaip iškreipiantį konkurenciją.

Taip pat pažymima, kad, žymiai išplėtus žaidime dalyvauti galinčių kvitų skaičių, įvestas dar vienas pokytis: nustatoma, kad žaidime dalyvauja tik pirmi 350 per savaitę vieno gyventojo užregistruotų kvitų.

Žaidime dalyvauti galima registruojant tik fiskalinius kasos aparato kvitus, pažymėtus fiskaliniu logotipu „LTF“, kurių suma ne mažesnė nei 1 euras.

VMI nuotr.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS