Vyriausybinė komisija prašo „Lietuvos geležinkelių“ papildomos informacijos | KaunoDiena.lt

VYRIAUSYBINĖ KOMISIJA PRAŠO „LIETUVOS GELEŽINKELIŲ“ PAPILDOMOS INFORMACIJOS

  • 1

Ketvirtadienį posėdžiavusi vyriausybinė strateginių įmonių sandorius tikrinanti komisija nutarė prašyti „Lietuvos geležinkelių“ papildomos išsamios informacijos, pranešė Vyriausybės spaudos tarnyba.

Į komisiją kreipėsi susisiekimo ministras Marius Skuodis, prašydamas įvertinti, ar „Lietuvos geležinkelių“ ir vienos didžiausių pasaulyje kalio trąšų gamintojų „Belaruskalij“ sutartis atitinka nacionalinio saugumo interesus.

M. Skuodis gruodžio 8 dieną paprašė komisijos įvertinti, ar „Lietuvos geležinkelių“ ir „Belaruskalij sutartis atitinka nacionalinio saugumo interesus. Pagal ją per Lietuvą ir Klaipėdos uostą gabenama apie 11 mln. tonų baltarusiškų trąšų.

„Lietuvos geležinkeliai“ dabar galiojančią sutartį su „Belaruskalij“ pasirašė 2018 metų pavasarį, ji galioja iki 2023 metų pabaigos.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Žilvinas Ručys

tai dar reiktu pasidomėti darbuotoju kuris ragino įmokėti pinigus , taip pat kokios įmokos buvo anksčiau , datas , ar buvo raginimų , interesus , kontaktus ir t.t. Oseimo darbas naujas įstatymas dėl sutarčių terminų kurios negali būti ilgesnės ir pratesimai ne ilgesni kaip 6 mėn. , kad nei vienoje šalyje negalėtu veikti sukčiai , kgb, teroristų ir nusikaltėlių rėmėjai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS