„Akropolių“ valdytojas apie galimą jų pardavimą: vyksta keletas derybų | KaunoDiena.lt

„AKROPOLIŲ“ VALDYTOJAS APIE GALIMĄ JŲ PARDAVIMĄ: VYKSTA KELETAS DERYBŲ

  • 1

Žiniasklaidoje pasirodžius informacijai apie galimą dviejų „Akropolių“ pardavimą, „Akropolis Group“ tiesiogiai to nepatvirtina, bet ir nepaneigia.

„Verslo žinios“ ketvirtadienį skelbia, kad redakciją pasiekė informacija, jog prekybos centrus Vilniuje, Klaipėdoje ir Šiauliuose per savo antrinę įmonę valdanti „Vilniaus prekyba“ kalbasi su galimais pirkėjais dėl „Akropolių“ Klaipėdoje ir Šiauliuose pardavimo.

„Akropolis Group“ rinkodaros ir komunikacijos departamento vadovo Dominyko Mertino Eltai perduotame komentare teigiama, kad „Akropolis Group“ yra Baltijos šalyse pirmaujantis prekybos ir pramogų centrų vystytojas bei valdytojas, tad derybas veda nuolatos.

„Keletas jų įvairiais klausimais vyksta ir šiuo metu.

Laikomės pozicijos informaciją pateikti tik apie įvykusius susitarimus ir sandorius. Kol kas tokių susitarimų neturime“, - teigiama atsakyme.

Pasak D. Mertino, kai tik bus naujienų, kurios būtų svarbios „Akropolio“ lankytojams ir partneriams, visuomenė iš karto bus informuota.

„Akropolis Group“ yra kontroliuojančioji bendrovė, valdanti nekilnojamojo turto projektų vystymo įmones Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Ukrainoje ir Bulgarijoje.

Lietuvoje bendrovė valdo „Akropolio“ prekybos centrus Vilniuje, Klaipėdoje ir Šiauliuose. Įmonė šiuo metu plėtoja 98 tūkst. kv. m ploto prekybos centrą „Akropole“ Latvijos sostinėje Rygoje, o praeitų metų pabaigoje paskelbė planus 2021 m. atidaryti 70 tūkst. kv. m ploto prekybos ir pramogų centrą Vilniuje, šalia Vingio parko.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Tai

O ko p Naumavičius persikele i Angliją pas karalienę

SUSIJUSIOS NAUJIENOS