Atsiimant iš kurjerių siuntas nebereikės ieškoti grynųjų | KaunoDiena.lt

ATSIIMANT IŠ KURJERIŲ SIUNTAS NEBEREIKĖS IEŠKOTI GRYNŲJŲ

  • 4

Beveik pusė perkančiųjų internetu už įsigytus pirkinius yra linkę atsiskaityti prekių pristatymo metu. Nuo šiol „LP Express“ kurjerių pristatomų siuntų gavėjai už pirkinius gali atsiskaityti ne tik grynaisiais, bet ir mokėjimo kortelėmis.

„Atsižvelgę į besikeičiančius žmonių poreikius ir lūkesčius, tobuliname teikiamas paslaugas – klientams leidžiame pasirinkti ne tik patogiausią siuntos pristatymo būdą, bet ir suteikiame didesnę pasirinkimo laisvę, kaip atsiskaityti už įsigytą pirkinį“, – teigia „LP Express“ kurjerių veiklą vykdančios „Lietuvos pašto“ prižiūrimos įmonės „Baltic Post“ vadovas Juozas Buitkus.

„Lietuvos pašto“ užsakymu atlikto gyventojų pirkimo įpročių tyrimo rezultatai rodo, kad lietuviai dažnai nepasitiki išankstiniu apmokėjimu, todėl kur kas mieliau už internetu užsisakytą prekę atsiskaito jos pristatymo metu.

„Įvertinę šį poreikį, nusprendėme įdiegti ir atsiskaitymą mokėjimo kortelėmis. Norime, kad žmonės turėtų kuo platesnes galimybes pasirinkti, kaip atsiskaityti – grynaisiais pinigais ar mokėjimo kortele.

Atkreipėme dėmesį, kad gyventojai dažnai neturi tikslios grynųjų pinigų sumos už kurjerių pristatytą išperkamąją siuntą, todėl gali kilti problemų ir norint atiduoti grąžą. Naujosios atsiskaitymo galimybės ne tik padės išspręsti šiuos nepatogumus, bet ir paspartins klientų aptarnavimą, didins kurjerių darbo efektyvumą“, – pažymėjo J. Buitkus.

„LP Express“ kurjeriai atsiskaitymus priims ne tik įprastomis, bet ir bekontaktinėmis mokėjimo kortelėmis, kurias užtenka priglausti prie kortelių skaitytuvo.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Povilas

LP express bando pasivyti konkurentus, kopijuodama jų žingsnius. Didžiausios siuntų tarnybos jau metai ar net keli yra įsidiegę kortelių skaitytuvus. Asmeniškai, niekad nevežiau siuntų su LP express, nes puikiai matau, kad yra daug rimtesnių įmonių, kurios siūlo pigesnes ir kokybiškesnes paslaugas https://www.siuskpigiau.lt/apie-mus

Algis

:):):) DPD padare - nieko kito nebeliko kaip sekti is paskos:) konkurencija

Anonimas

DPD jau veža metai laiko su kortelių skaitytuvais tai čia jau pasenes reikalas. Reklama užsimane pasidaryti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS