Daugiabučių gyventojams – patogesnis atsiskaitymas už paslaugas | KaunoDiena.lt

DAUGIABUČIŲ GYVENTOJAMS – PATOGESNIS ATSISKAITYMAS UŽ PASLAUGAS

  • 11

Apmokėdami sąskaitas dažnai nesusimąstome, kiek tam sugaištame laiko. Atlikdami mokėjimus banke ar kitose nuo namų nutolusiose vietose vidutiniškai per metus prarandame 10 valandų. Daugiabučių namų administravimo paslaugas teikianti „Civinity“ įmonių grupė siūlo keisti įpročius ir sąskaitas apmokėti internetu – administratoriaus savitarnoje visiškai nemokamai.

Naudinga nuomojantiems butus

„Civinity“ įmonių grupė tęsi pažadą klientams daugiabučių priežiūros paslaugas teikti išmaniais būdais ir pristato atnaujintas savitarnos platformas. Svetainėje mano.civinity.lt ir mobiliojoje programėlėje „Mano Civinity“ nuo šiol galima tiesiogiai apmokėti sąskaitas už suteiktas paslaugas ir vienu metu internete valdyti kelių turto objektų duomenis.

Saulius Vaičekauskas, „Civinity“ įmonių grupės Operacijų vadovas, teigia, kad įdiegta elektroninio mokėjimo paslauga yra itin aktuali klientams, kurie už daugelį paslaugų jau atsiskaito internetu. „Nuolat siekiame patogumo klientams, o sąskaitų apmokėjimo per savitarną paslauga yra itin svarbus kriterijus šių dienų išmaniam vartotojui“, – sako S. Vaičekauskas. Anot jo, tai ne mažiau aktualu ir senjorų komunalines išlaidas sekantiems artimiesiems ir nuomojamų butų savininkams.

Tiesioginio apmokėjimo funkcija veikia ir mobiliojoje aplikacijoje „Mano Civinity“, taigi ją parsisiuntusieji klientai išvengia periodinio jungimosi prie svetainės ir savo nekilnojamojo turto objektus gali valdyti dar patogiau.

Skatina atsiskaityti popierinės sąskaitos

Savitarnoje klientai mato objekto sąskaitų istoriją už visą laikotarpį, kurį administravimo įmonė prižiūri jo turtą. Sistema klientui rodys ir įsiskolinimus bei permokas. Aktualu tai, kad savitarnoje klientai gali lengvai susisiekti su namo administratoriumi nurodytais Klientų aptarnavimo centro kontaktais, o pildant užklausos formą užduoti aktualius klausimus.

Savitarna ypač patogi kelis „Civinity“ įmonių grupės administruojamus objektus turintiems klientams. Jų duomenis valdyti galima su vienu prisijungimo kodu, susiejant juos su tuo pačiu mokėtoju. Objektus susieti galima net jei jie yra skirtinguose miestuose.

„Plėsdami elektrones paslaugas skatiname klientus būti aktyvesniais ir internetu sužinoti apie jų namo būklę, planuojamus darbus, sąskaitų sumas. Internete valdyti savo būsto duomenis ir mokėjimus bus daug patogiau nei spausdinti popierinę sąskaitą. Taigi taip skatiname ir mažesnį popieriaus vartojimą“, – teigia S. Vaičekauskas.


Atnaujinta savitarna naudotis jau gali klientai, kurių daugiabučius administruoja grupei priklausančios bendrovės „Senamiesčio ūkis“ ir „Ozo miestas“ Vilniuje, „Būsto valda“ Kaune, „Vitės valdos“ ir „Debreceno valda“ Klaipėdoje, taip pat „Kretingos būstas“ ir „Palangos butų ūkis“.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

...

GAL ir patogu, BET - tai ne dėl mūsų gerovės stengiamasi, o siekiant mus DAR labiau apmokestinti!

Aušra

Už visas paslaugas susimoki internetu Viena sąskaitą. Jokių popierių. Įrašau skaitliukų rodmenis, spaudžiu apmokėti ir darbas baigtas. Šabloną kas mėnesį atsiunčia į elektroninį paštą įmonė su paskutiniais skaitliukų parodymais.

Klaipėdietė

Labai patogus būdas už paslaugas mokėti internetu. Nieko sudėtingo nėra. Tiesiog yra padaromi ruošiniai ir belieka įrašyti el.būdu gautos sąskaitos nr. ,skaitiklius ir sumą. Viskas. Yra pas mus ir VIENA SĄSKAITA,kai pasidarai visų paslaugų šabloną ir tereikia sutikrinus paspausti APMOKĖTI. Taip,kad,baikit burbėti,kad tas negerai,anas negerai. Imkit ir bandykit.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS