Jau kvepia šv. Kalėdomis: „Lidl“ joms ruoštis kviečia iš anksto | KaunoDiena.lt

JAU KVEPIA ŠV. KALĖDOMIS: „LIDL“ JOMS RUOŠTIS KVIEČIA IŠ ANKSTO

  • 1

Lapkričio pradžia – pats metas pradėti kalbėti apie didžiąsias žiemos šventes. Mat joms ruošiantis iš anksto galima ne tik sutaupyti, bet ir išvengti bereikalingo streso, kai šventinės išlaidos užgriūna vienu metu, o paskutinėmis dienomis tenka stumdytis kamščiuose ieškant dovanų artimiesiems. Nuolatinį prekybos tinklo „Lidl“ asortimentą jau nuo lapkričio 8 d. kas savaitę papildys riboto kiekio specialiai šv. Kalėdoms skirtos maisto ir ne maisto prekės.

Šventėms ruoškimės kūrybiškai

Dalis pirkėjų laukiančio asortimento pristatoma šiandien jau pasirodžiusiame kalėdiniame „Lidl“ kataloge, kuris į didžiąsias metų šventes šiemet kviečia pažvelgti kūrybiškai. Mat jame galima rasti idėjų, kaip patiems susikurti mažus stebuklus, leidžiant laiką su šeima. Taip pat, tai puikus pagalbininkas sudarinėjant dovanų sąrašą artimiesiems ir vaikams ar kuriant šventinį namų jaukumą.

„Šventėms skirtų prekių asortimentą įvedame lapkričio pradžioje ir nuosekliai papildome bei keičiame iki pat Kalėdų. Tai pirkėjams leidžia joms ruoštis palaipsniui, taip išvengiant nerimo, kurį sukelia didžiulės išlaidos vaišėms ir dovanoms, kai jas paliekame paskutinei minutei. Be to, suteikiame galimybę skanioms ir ypatingoms Kalėdomis džiaugsmingai ruoštis kiekvienam – šventiniu laikotarpiu pristatome net patiems išrankiausiems skirtų delikatesų už visiems prieinamą kainą“, – sako „Lidl Lietuva“ pirkimų skatinimo departamento vadovė Ilona Čiužienė.

Šventėms skirtų prekių asortimentą įvedame lapkričio pradžioje ir nuosekliai papildome bei keičiame iki pat Kalėdų.

Tradiciniai Kalėdų gardėsiai

Jeigu paklaustume, kuo kvepia Kalėdos, ko gero, daugelis atsakytų, jog imbieriniais sausainiais ir meduoliais. Žiemos švenčių kvapą „Lidl“ parduotuvėse pirmiausiai paskleidžia prekės ženklas „Favorina“. Juo žymimi tradiciniai įvairių šalių Kalėdų gardėsiai: marcipaniniai saldainiai, meduoliai, kalėdiniai nameliai iš sausainių, glaistyti riešutai, itališkas pyragas „Panettone“, šokoladinės figūrėlės, sviestiniai sausainiai, šokoladiniai triufeliai ir kiti saldėsiai. Jie kalėdinę nuotaiką į prekybos vietas atneš jau lapkričio 12 d.

„Vokietijoje Kalėdos neįsivaizduojamos be marcipano, o neatskiriamas skandinavų kalėdinis atributas – namelis iš sausainių. Šis, beje, jau rado vietą ir mūsų šalies gyventojų širdyse. Italai per didžiąsias šventes gardžiuojasi „Panettone“ pyragu, o ką jau kalbėti apie medumi ir gvazdikėliais kvepiančius meduolius – su žiemos šventėmis jie asocijuojasi daugeliui. Kalėdiniai „Favorina“ skanėstai padeda sukurti džiugią nuotaiką, palengvina švenčių laukimą mažiesiems ir leidžia iš anksto pasirūpinti gardėsiais kalėdiniam stalui ar dovanoms“, – šypsosi I. Čiužienė.

Gurmaniški maisto produktai prieinami kiekvienam

„Lidl“ pirkėjai jau puikiai pažįsta privatų prekės ženklą „Deluxe“, kuriuo žymimi gurmaniški maisto produktai, pasirodantys tik per didžiąsias metų šventes. Jie ypatingi tuo, kad būdami aukštesnės klasės yra prieinami kiekvienam.

„Jau susipažinę su šio prekės ženklo produktais nekantriai laukia lapkričio 26-osios, kuomet pirmosios „Deluxe“ prekės atkeliaus į prekybos vietas. Tai – reti ingredientai ištaigingiems patiekalams, delikatesai išlavintam skoniui, idėjos proginiam stalui bei svarbiausia – dovanoms. Kaip ir kasmet, su „Deluxe“ asortimentu suteikiame galimybę pirkėjams mažiau laiko praleisti virtuvėje ar sukant galvas, ką padovanoti – jį verčiau skirti artimiesiems. Juk tai brangiausia, ką galime duoti“, – sako „Lidl Lietuva“ atstovė.

Kalbant apie dovanas šeimai, draugams ar kolegoms – šiemet tai kaip niekada lengva užduotis, kuriai galėsime pasiruošti iš anksto. Juk visi džiaugsis šaltyje džiovintomis ir šokoladu aplietomis uogomis, vaisių duona, prieskonių, aliejų ar gurmaniškų paštetų rinkiniais.

Grįžtanti klasika – mediniai žaislai

Savaime suprantama, kad žiemos švenčių labiausiai laukia patys mažiausieji. Jiems Kalėdos neatsiejamos nuo laiškų Kalėdų seneliui, dovanų, skanumynų ir jaukiai praleisto laiko su šeima. Prekybos tinklas „Lidl“ šiemet šeimoms skiria ypatingą dėmesį ir šventiniu laikotarpiu pristato „Playtive Junior“ medinių žaislų kolekciją. Tai dovanos, apie kurias svajoja kiekvienas vaikas – net ir tas, kuris tebegyvena kiekviename suaugusiame.

„Natūralią medieną malonu liesti, ji alsuoja šiluma ir yra ilgaamžė bei niekada neišeinanti iš mados. Todėl mediniai žaislai yra taip vertinami suaugusių ir mėgstami vaikų. Už itin prieinamas kainas šiemet tėveliai galės rasti medinių žaidimų, žaislinę virtuvę, lėlių namelį, geležinkelio rinkinį ir daugybę kitų lavinančių žaislų“, – vardija I. Čiužienė. Kalėdinį „Lidl“ katalogą su prekių pristatymu ir kūrybiškomis idėjomis rasti galite čia.

GALERIJA

  • Jau kvepia šv. Kalėdomis: „Lidl“ joms ruoštis kviečia iš anksto
  • Jau kvepia šv. Kalėdomis: „Lidl“ joms ruoštis kviečia iš anksto
"Lidl" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Kauniete

Gruodi reiktu ruostis kaledoms o ne lapkriti kazkaip visi skuba gyvent

SUSIJUSIOS NAUJIENOS