„Kesko Senukai“ tęsia prekybos erdvių „Proficentras“ plėtrą | KaunoDiena.lt

„KESKO SENUKAI“ TĘSIA PREKYBOS ERDVIŲ „PROFICENTRAS“ PLĖTRĄ

  • 0

Dar du naujos koncepcijos prekybos centrai profesionaliems meistrams ir statybų įmonėms duris atvers Kaune ir Klaipėdoje.

Jurga Petrauskienė, „Kesko Senukai Lithuania“ rinkodaros vadovė, sako, kad investicijos į „Proficentrų“ plėtrą – padiktuotos verslo klientų poreikių.

„Šiuo metu statybų sektoriuje vyraujanti tendencija: meistrams, statybų profesionalams reikia greitai vienoje vietoje įsigyti didelius medžiagų ir prekių kiekius. Šioje srityje dirbantiems specialistams svarbi kiekviena minutė. Todėl siūlome sprendimą – atskirą prekybos erdvę, kurioje visa tai galime pasiūlyti“, – pasakoja J. Petrauskienė.

„Proficentro“ privalumas, anot rinkodaros direktorės – specialistų ir konsultantų komanda, pasiruošusi atsakyti į visus rūpimus klausimus. Jie padės ne tik apskaičiuoti reikiamus statybinių medžiagų kiekius, sukomplektuos prekes, bet ir padės spręsti su statyba bei namų remontu susijusias kompleksines problemas.

„Pavyzdžiui, asmeninis vadybininkas pasirūpins greitu likučių ar netikusių prekių grąžinimu“, – atkreipė dėmesį J. Petrauskienė.

Greitam aptarnavimui užtikrinti čia pasitelkta nuotolinė prekių užsakymo sistema. Klientai prekes užsisakyti galės ne tik atvykę į prekybos erdvę, bet ir iš anksto – telefonu arba elektroniniu paštu. Tad taip dar labiau taupomas klientų laikas.

„Proficentre“ įrengta ir poilsio zona, kurioje galima prisėsti ir palaukti ruošiamų dokumentų ar komplektuojamų prekių.

Daugiau nei 10 metų „Senukuose“ dirbanti ir klientus pirmajame Kauno „Proficentre“, Draugystės g. 8C, konsultuojanti vadybininkė Daiva Černiauskė sako pastebinti, kad didmeninės prekybos klientai erdves profesionalams vertina itin palankiai.

„Klientai sako, kad sutaupo daug laiko. Užsisakantieji prekes telefonu ar elektroniniu paštu džiaugiasi, kad nereikia patiems susikomplektuoti prekių. Tuo tarpu į parduotuvę atvykstantys meistrai aktyviai naudojasi asmeninių vadybininkų paslaugomis, dalijasi statybų ar remonto metu kylančiomis problemomis. Tad sprendimų ieškome kartu“, – pasakojo ji.

Išskirtinius kainų pasiūlymus užtikrina ir meistrams skirta nuolaidų kortelė „Proficard“. Su šia kortele klientai ne tik gauna specialių pasiūlymų, bet ir gali prekes pirkti didmeninėmis kainomis. Už kortelėje sukauptus lojalumo eurus galima apmokėti net iki 99 procentų pirkinių vertės.

Didžiausia prekybos erdvė-sandėlis „Proficentras1000“ veikia Vilniuje (Savanorių pr. 174P).

Antrasis „Proficentras“ Kaune nuo rugsėjo 20 d. klientų lauks prekybos centre „Mega“ (Islandijos pl. 32), „Proficentrai“ „Senukuose“ jau veikia Alytuje ir Vilniuje. Rugsėjo 28-ąją tokio tipo prekybos erdvė duris atvers ir Klaipėdoje.

GALERIJA

  • „Kesko Senukai“ tęsia prekybos erdvių „Proficentras“ plėtrą
„Kesko Senukai Lithuania“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS