Kuo toliau, tuo baisiau: prekybos centre – „Medžiotojų“ dešrelės su pelėsiu | KaunoDiena.lt

KUO TOLIAU, TUO BAISIAU: PREKYBOS CENTRE – „MEDŽIOTOJŲ“ DEŠRELĖS SU PELĖSIU

Daugelis sutiktų, kad maisto pramonė – sudėtinga sritis. Tačiau neatsirastų ir nė vieno žmogaus, kuris nenorėtų parduotuvėje nusipirkti kokybiškų ir šviežių maisto produktų.

Mentalistas Nicholas Kin socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo nuotrauka, kurioje užfiksuotos supakuotos dešrelės su pelėsiu.

Šias karštai rūkytas „Giminių Medžiotojų“ dešreles žinomas vyras aptiko Kaune, Šiaurės prospekte esančioje prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvėje.

„Turbūt nauja dešrelių rūšis „Su pelėsiu“. Gerai, kad mes dešrelių nevalgome“, – po pirmadienį virtualioje erdvėje patalpinta nuotrauka rašė žinomas vyras.

Portalui Nicholas Kin teigė net pažiūrėjęs, ar šių dešrelių galiojimo laikas nėra pasibaigęs – užrašas aiškiai skelbė, kad jos tinkamos valgyti iki kovo 8 d. „Prekybos centruose dažniausiai tenka rasti tik papuvusių daržovių ir vaisių, tačiau tai natūralu – nebetinkamų naudoti šių produktų parduotuvių darbuotojai tiesiog nespėja nurinkti. Tačiau tokios būklės mėsos gaminius radau pirmą kartą“, – aiškino nustebęs vyras.

Po daugiau nei 60 pasidalijimų sulaukusia žinute atsirado ir vienas kitas komentaras. „Didžiuojamės lietuviška kokybe“, – sarkastiškai rašė Raimonda. „Natūralios, todėl ir pelija", – komentavo kitas internautas Evaldas. 

„Kartą paragavęs tokių dešrelių, gali visam gyvenimui tapti vegetaru“, – šmaikštavo komentatorius Mindaugas.

„Maximos“ komunikacijos ir korporacinių reikalų departamento direktorė Ernesta Dapkienė dėl šios situacijos labai apgailestauja ir kliento atsiprašo. „Prekės galiojimo terminas – kovo 8 d. Mūsų kokybės ekspertų nuomone, greičiausiai buvo pažeista prekės pakuotė, į ją pateko oro ir dėl to maisto produktą apniko pelėsis. Apie šį atvejį pranešėme prekės gamintojui, lauksime jo paaiškinimo, kaip maisto produktas galėjo taip greitai sugesti. Labai gaila, kad nekokybišką prekę pirmiausia pastebėjo klientas, o ne mūsų darbuotojai", – laiške rašė prekybos tinklo atstovė. Anot jos, nekokybiškas produktas iš prekybos nedelsiant buvo pašalintas, o kitos to paties gamintojo bei tos pačios rūšies prekės patikrintos. Daugiau nekokybiškų prekių prekybos tinklo atstovai neužfiksavo.

Rašyti komentarą
Komentarai (31)

Anonimas

tai kur bl ziuri darbuotojos..............

Alibaba

Liepkalnio Maxima pastoviai prekiauja sudziuvusiais prancuziskais batonais ir ciabata. Zmogu uzmusti gali tokiais kietais. Paskutini karta uzejau, NIEKO neissirinkau, ir isvaziavau i kito tinklo parduotuve. Nerasysiu kokio del daugiau objektyvumo. Maxima sparciai ritasi i Norfos lygi. Gaila, vis tik lietuviskas tinklas.

dalbajobai

Parodykit kur cia maxima matote
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS