„Maxima“ pradeda žaismingą ir pažintinę lojalumo kampaniją | KaunoDiena.lt

„MAXIMA“ PRADEDA ŽAISMINGĄ IR PAŽINTINĘ LOJALUMO KAMPANIJĄ

  • 1

Nors Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečiui paminėti skirtų renginių šurmulys prislopo, visai šaliai svarbią istorinę sukaktį darsyk primins lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“, pradedantis išskirtinę lojalumo kampaniją.

Jau nuo antradienio, rugpjūčio 14 dienos, parduotuvėse „Maxima“ pasirodo knyga su papildyta realybe „Lietuvos 100-mečio kelionė“ ir unikalus žaidimas, skatinantis geriau pažinti savo šalį.

Knygą su papildyta realybe bei žaidimą ir spalvingų 3D figūrėlių su žinomais Lietuvos objektais kolekciją sukūręs autorių kolektyvas tikisi, kad visai šeimai skirta pramoga stebins ir ugdys kiekvieną, kuris pasiners į „Lietuvos 100-mečio kelionę“.

Pasak prekybos tinklo „Maxima“ komercijos vadovės Vilmos Drulienės, ši iniciatyva yra skirta jaunosios kartos ugdymui, keliant jos suvokimą, kad laisvė - vertybė. „Laisvoje šalyje gimusių piliečių karta atranda ir aktyviai kuria savo santykį su valstybe. Jie sumaniai ir išradingai naudojasi plačia pasirinkimų laisve - čia ir dabar turime daugiausia galimybių negu kada nors anksčiau. Tad pristatome žaismingą lojalumo kampaniją, kuri padės atskleisti, kiek ir kokių iššūkių per pastaruosius 100 metų teko įveikti Lietuvai ir jos žmonėms, kad šiandien visi turėtume laisvę ir plačias galimybes įgyvendinti savo idėjas ir svajones“, - pranešime cituojama „Maximos“ komercijos vadovė V. Drulienė.

Knyga „Lietuvos 100-mečio kelionė“ įtrauks į nepamirštamą kelionę kartu su smagiais personažais. Katinas Tigras ir šuo Dumsius bus nepamainomi „Lietuvos 100-mečio kelionės“ palydovai. Jie nuotaikingai bendraus ir pasakos apie pokyčius Lietuvoje per 100 valstybės gyvavimo metų - skaitytojai išsiaiškins, ką reiškia būti laisviems, kaip kiekvienas pilietis kuria ir stiprina savo valstybę.

Prekybos tinklui „Maxima“, bendradarbiaujat su „Alma littera“, knygą parengė ir istorijos, papročių bei gamtos lobius įdomiais pasakojimais pavertė žinomas Lietuvos gamtininkas Selemonas Paltanavičius bei rašytoja Lina Kulikauskienė. Spalvingą „Lietuvos 100-mečio kelionę“ iliustravo dailininkė Ieva Juknytė, o žaismingais animacijos elementais pasirūpino grafikos dizainerė Jūratė Šatūnė. Tad vertingų žinių, smagių užduočių ir temų šeimos pokalbiams skaitytojai ras kiekviename knygos puslapyje. Išbandyti papildytą realybę ir pasiklausyti kalbančių knygos personažų - šauniojo katino Tigro ir linksmojo šuns Dumsiaus bei „išmaniai“ patyrinėti kitus Lietuvos objektus - galima į savo išmanųjį įrenginį atsisiuntus nemokamą programėlę „Lietuvos 100-mečio kelionė“.

„Vaikams smagiausia mokytis žaidžiant, todėl svarbi „Lietuvos 100-mečio kelionės“ dalis yra unikalus edukacinis žaidimas. Žinoma, kai kurios užduotys bus kieti riešutėliai ne tik vaikams, bet ir tėveliams, tad žaidimas taps šaunia pramoga visai šeimai“, - sako V. Drulienė ir tikisi, kad šis lietuviškas žaidimas sulauks ne mažiau dėmesio negu populiariausi „Maximos“ parduotuvėse siūlomi stalo žaidimai.

Anot V. Drulienės, „Lietuvos 100-mečio kelionė“ bus puiki staigmena vasaros atostogų pabaigai ir naujų mokslo metų pradžiai.

Nuo antradienio visose „Maximos“ parduotuvėse tam tikros prekės bus pažymėtos specialiais karuliais. Įsigyjant ženklintas prekes, pasak pranešimo, pirkėjai nemokamai gaus „Lietuvos 100-mečio kelionės“ pakuotę su 3D dėlione. Iš viso yra net 40 skirtingų 3D dėlionių. Tai įvairių Lietuvos pastatų, transporto priemonių, gyvūnų ir augalų 3D figūrėlės. Surinktą 3D figūrėlių kolekciją bus galima susidėti ant „Lietuvos 100-mečio kelionės“ stalo žaidimo.

Specialiai Lietuvos šimtmečiui sukurtą papildytosios realybės knygą ir žaidimą galės įsigyti visi norintys. Knygos „Lietuvos 100-mečio kelionė“ kaina - 10,99 EUR (perkant su AČIŪ kortele - 5,49 EUR), o stalo žaidimas kainuoja 12,99 EUR (perkant su AČIŪ kortele - 6,49 EUR).

Lojalumo kampanija „Lietuvos 100-mečio kelionė“ vyks iki spalio 8 dienos.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

Tai kad Maxima dabar olandų firma nes registruota ir mokesčius moka olandijoje tai turėtų ir pažintine organizuoti apie olandija

SUSIJUSIOS NAUJIENOS