Nuo sekmadienio – dešimtadaliu daugiau traukinių reisų | KaunoDiena.lt

NUO SEKMADIENIO – DEŠIMTADALIU DAUGIAU TRAUKINIŲ REISŲ

  • 4

Nuo sekmadienio galioja nauji traukinių tvarkaraščiai, įvairiomis kryptimis kursuos 12 proc. daugiau traukinių reisų nei iki šiol, o kelionių tarp Vilniaus ir Kauno tvarkaraštį papildė du nauji ekspresai, pranešė valstybės valdomi „Lietuvos geležinkeliai“.

Keliones pradės ir naujas maršrutas Vilnius–Vilniaus oro uostas–Jašiūnai, o iš Kauno į Vilnių važiuos naktinis traukinys.

Populiariausiu „Lietuvos geležinkelių“ maršrutu Vilnius–Kaunas nuo sekmadienio keliones pradės du nauji ekspresai: Vilnius–Kaunas, išvykstantis 6.20 val. ir 17.50 val., bei Kaunas–Vilnius, išvykstantis 6.35 val., 7.35 val. ir 17.28 val. Šie traukiniai stos tik vienoje stotelėje – Kaišiadoryse.

Naktinis traukinys Kaunas–Vilnius važiuos kasdien, iš Kauno išvyks 22.30 val.

Pokyčiai laukia ir regioninių krypčių keleivių. Traukiniais į darbą ir iš jo patogiau galės vykti Marijampolės, Trakų, Panevėžio, Varėnos ir kitų miestų gyventojai.

Naujieji tvarkaraščiai pritaikyti prie dirbančiųjų poreikių. Daugiausiai traukinių važiuos tokiais grafikais, kad galutinę stotį keleiviai pasiektų prieš 8 val., o į atgalinį traukinį įsėstų 17.30–18 val.

Pasak bendrovės, gruodį įsigaliojantys pokyčiai yra didžiausi per keliolika metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Pensininkė Lyda

O kada atsiras traukinys KAUNAS - KLAIPĖDA? Būtų labai patogu.

Palemonietė

Traukiniu važiuoja žmonės, gyvenantys Kaune, Palemone, Kaišiadoryse, bet dirbantys Vilniuje. Juk Kaunas nepajėgus įdarbinti visų žmonių, norinčių dirbti Kaune.

Anonimas

o kas jis reikalaingas ir kas vaziuos 6 valandas?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS