Paskelbtas konkursas į Jūrininkų ligoninės direktoriaus pareigas | KaunoDiena.lt

PASKELBTAS KONKURSAS Į JŪRININKŲ LIGONINĖS DIREKTORIAUS PAREIGAS

  • 13

Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) paskelbė konkursą Viešosios įstaigos Klaipėdos jūrininkų ligoninės direktoriaus pareigoms užimti.

Kandidatai į šias pareigas privalo turėti socialinių mokslų arba biomedicinos mokslų srities aukštąjį universitetinį ar jam prilygintą išsilavinimą (magistro kvalifikacinį laipsnį), taip pat turėti ne mažiau kaip 3 metų vadovaujamojo darbo patirtį.

Pretendentams taip pat keliami reikalavimai išmanyti e. sveikatos politikos, ekonomikos, teisės, vadybos, finansų, personalo valdymo, administravimo bei darbo santykių reguliavimo pagrindus ir gebėti taikyti šias žinias organizuojant ir planuojant sveikatinimo veiklą, gebėti nustatyti rizikingas įstaigos veiklos sritis ir taikyti tinkamus krizių valdymo modelius, išmanyti antikorupcinės aplinkos formavimo principus bei turėti kitų žinių ir įgūdžių.

Organizuojant atranką didelis dėmesys bus skiriamas ir nepriekaištingai reputacijai, todėl po konkurso bus kreipiamasi į STT ir prašoma patikrinti kandidatų biografijas. Klaipėdos jūrininkų ligoninė – tai specializuota sveikatos priežiūros įstaiga, teikianti daugiaprofilinę skubią ir planinę medicinos pagalbą Vakarų Lietuvos gyventojams, todėl svarbu užtikrinti, jog naujasis vadovas gebės tinkamai atstovauti įstaigą.

Pasibaigus dokumentų priėmimo terminui, kvalifikacinius reikalavimus atitikę kandidatai bus kviečiami į pokalbį, kurio metu bus ypač vertinami pretendentų lyderystės ir vadybos gebėjimai, siekiant įsitikinti, jog naujasis vadovas gebės tinkamai spręsti iškilusias problemas bei užtikrinti įstaigos darbo organizavimą ir  koordinavimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Jurgis

Kam rekia tos jurininku ligonines ir to hemotologinio skyriaus jei nieko nedirba net konsultacijos negausi Sergant kraujo veziu reikia laukti 6men kol priims o ka kalbet apie gydima

Asas

Kam tie direktoriai net tos ligonines nereikia.Taip ar taip kol prisiregistroji praeina3 menesiai

Slapios ausys

Dar butu gerai, kad sena pirdala Janusoni iskrapstytu lauk is Universitetines. Juk pats nesusipranta zmogus, kad laikas i sona. O kerpem apauges iki paskutinio smegenu vingio.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS