„Megoje“ – dar daugiau pramogų šeimai: duris atvėrė „Jungle Monkeyz Adventure Golf“ | KaunoDiena.lt

„MEGOJE“ – DAR DAUGIAU PRAMOGŲ ŠEIMAI: DURIS ATVĖRĖ „JUNGLE MONKEYZ ADVENTURE GOLF“

  • 9

Prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ skelbia dar labiau stiprinantis ir plečiantis šeimai skirtų pramogų pasirinkimą ir įvairovę – į Lietuvą atkeliavo tarptautinis prekės ženklas „Jungle Monkeyz“, jungiantis inovatyviais animatronikos elementais ir specialiaisiais efektais išsiskiriančius šeimos laisvalaikio pramogų centrus. Kaune duris atvėrė pirmoji Lietuvoje šiuo prekės ženklu pažymėta mini golfo erdvė „Jungle Monkeyz Adventure Golf“. Čia pat įsikūrė ir „Jungle Monkeyz“ restoranas visai šeimai. 

„Prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ lankytojams esame davę nebylų pažadą – būti pirmuoju šeimų su vaikais pasirinkimu, kai norima ne tik apsipirkti, bet ir įdomiai bei turiningai praleisti laisvalaikį.

„Jungle Monkeyz“ atidarymas „Megoje“ –  ilgalaikės ir nuosekliai įgyvendinamos mūsų strategijos dalis. Duris atvėrus šio prekės ženklo įrengtai mini golfo žaidimo erdvei ir restoranui, šeimoms galime pasiūlyti unikalią pramogą kasdienai ir vietą  gimtadieniams, kitoms asmeninėms šventėms, kokios Kaune apskritai nebuvo“, – sakė prekybos ir laisvalaikio centrui „Mega“ vadovaujanti Ieva Goštautaitė-Gedutė.

Pirmasis šeimos laisvalaikio pramogų centras „Jungle Monkeyz“ duris atvėrė 2014 m. Londone. Kad ir kurioje šalyje įsikurtų, visi šio prekės ženklo pramogų centrai lengvai atpažįstami – juos jungia panaši interaktyvių erdvių stilistika, tie patys animuoti personažai ir specialiai šiems centrams kuriami inovatyvūs animatronikos bei specialiųjų efektų sprendimai. Dešimtmetį veikiančio verslo atstovai teigia PLC „Mega“ pasirinkę kryptingai – tai bene labiausiai į šeimas ir kokybišką laisvalaikį orientuota vieta Lietuvoje, turinti tokį platų pramogų asortimentą visoms amžiaus kategorijoms.

„Megos“ archyvo nuotr.

Pasak „Jungle Monkeyz“ plėtros vadovės Vaivos Aggarval, „Megoje“ duris atvėrusi mini golfo erdvė „Jungle Monkeyz Adventure Golf“ yra pirmasis žingsnis planuojant tolesnę šio prekės ženklo plėtrą Šiaurės Europoje. Žengti į Lietuvos rinką nuspręsta įvertinus esamą pramogų šeimai asortimentą ir augimo potencialą.

„Lietuvoje apstu pramogų 2–10 m. vaikams, tačiau vis dar trūko vietų, kuriose galėtų pramogauti visa šeima, ypač auginanti vyresnius nei 10 m. vaikus. „Jungle Monkeyz“ pramogų centras sukurtas taip, kad vienodai įtrauktų visus – tiek vaikus, tiek paauglius, tiek suaugusiuosius. Prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ atidaryta mini golfo žaidimo erdvė įrengta džiunglių tematika. Ypatingą žaidimo atmosferą čia kuria dar ir tikslingai šiai erdvei sukurti animatronikos elementai, specialieji vaizdo, garso ir judesio efektai. Juos sujungus mini golfo žaidimas tampa išskirtine pramoga, netikėtai pasirodančių, tikroviškai judančių ir riaumojančių egzotiškų gyvūnų apsuptyje“, – sakė V. Aggarval.

„Megos“ archyvo nuotr.

Kaune pradėję veikti „Jungle Monkeyz Adventure Golf“ erdvė ir restoranas įsikūrė 500 kvadratinių metrų plote, antrajame prekybos centro „Mega“ aukšte, greta „Bambino SPA“ klinikos, sporto klubo „VS-Fitness“ ir „Manami“ restorano. Čia suprojektuoti du devynių duobučių mini golfo aikštynai. Juose vienu metu gali žaisti beveik pusšimtis žmonių. Bemaž tiek pat lankytojų vienu metu gali aptarnauti šalimais įsikūręs „Jungle Monkeyz“ restoranas.

„Megos“ archyvo nuotr.

Šeimas su vaikais į prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ iki šiol jau traukė didžiausias Baltijos šalyse vaikų edukacinis pramogų centras „CurioCity“, kontaktinis zoologijos sodas „Zoopark“, boulingo ir biliardo namai „Strikehouse“, kino centras „Cinamon“, ištisus metus kursuojantis traukinukas, aukščiausias Baltijos šalyse jūrinis akvariumas, nemokamos vidaus ir lauko žaidimo aikštelės, vamzdinė čiuožykla bei nuolat organizuojamos kintančios edukacijos, parodos ir kitos pramogos centrinėje prekybos centro aikštėje.

Prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ valdo viena didžiausių komercinio nekilnojamojo turto plėtros ir valdymo kompanijų Baltijos šalyse „Baltic RED“.

GALERIJA

  • „Megoje“ – dar daugiau pramogų šeimai: duris atvėrė „Jungle Monkeyz Adventure Golf“
  • „Megoje“ – dar daugiau pramogų šeimai: duris atvėrė „Jungle Monkeyz Adventure Golf“
  • „Megoje“ – dar daugiau pramogų šeimai: duris atvėrė „Jungle Monkeyz Adventure Golf“
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

j

mega isvis pasidare kazkoks vaiku darzelis , anksciau daznai lankiausi , bet dabar kai ten vedasi vos didesnius nei naujagimius pasikarstyt, palakstyt, triuksmas baisinis nuo tu vaiku atveda issilakstyt, kuo tolyn tuo durnyn.

Paxas-vaxas

Mano tėvas sakydavo"Monkės biznis",t.y. šū... .

diedas

Sovietmečiu rašydavo lietuviškai ir rusiškai. Rusai nedraudė naudot lietuvių kalbą, kalbėti ja ir mokytis, studijuoti. O tipo laisva Lietuva su savo išsigimusiomis bezdžionėmis jau ne lietuviškai kalba, o kažkokia kiniečių tarme. Rašyt iš vis nebemoka, tik darkyta anglų kalba visur varo. Negi sunku parašyti: "Debilių bezdžionių sportas".
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS