„Ruukki Lietuva“ laukia pajamų augimo | KaunoDiena.lt

„RUUKKI LIETUVA“ LAUKIA PAJAMŲ AUGIMO

  • 0

Savininkų pasikeitimas Gargžduose veikiančios metalo konstrukcijų gamyba ir statybinių medžiagų prekyba užsiimančios įmonė "Ruukki Lietuva" veiklos iš esmė nepalietė, tačiau suteikė papildomų galimybių - bendrovė planuoja plėtrą ir skaičiuoja 10 proc. pajamų augimą - jos sieks apie 20 mln. eurų (69 mln. litų), iš kurių apie 10 mln. eurų (34,5 mln. litų) sudarys metalo konstrukcijų gamyba ir pardavimas.

Iki šiol Lietuvoje per partnerius savo produkcija prekiavusi "Ruukki Lietuva" pernai Panevėžyje atidarė pirmą stogų prekybos ir paslaugų centrą "Ruukki Express". Už poros savaičių toks centras duris atvers Šiauliuose, o kitąmet turėtų pradėti veikti Klaipėdoje.

"Ruukki Lietuvos" projektinių pardavimų ir gamybos direktorius Artūras Barysas "Verslo žinioms" nurodė, kad savo prekybos centrus steigti nutarta siekiant būti arčiau vartotojų: "Mūsų prekybos centruose bus galima įsigyti ne tik plieninės, bet ir iš kitų medžiagų pagamintos stogo dangos ir įvairių stogui dengti reikalingų medžiagų. Ateityje planuojame pasiūlyti ir stogų surinkimo paslaugą".

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS