„Tele2“ skyrė kompensacijas nepatogumų patyrusiems klientams | KaunoDiena.lt

„TELE2“ SKYRĖ KOMPENSACIJAS NEPATOGUMŲ PATYRUSIEMS KLIENTAMS

  • 1

Mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ praneša, kad rugpjūčio 3-4 dienomis užsienyje buvusiems ir tarptinklinio ryšio paslauga negalėjusiems pasinaudoti klientams kompensacijos jau skirtos.

Anot pranešimo, nuo ketvirtadienio dovanų nemokamus 20 gigabaitų (GB) interneto duomenų gavo ir visi Lietuvoje buvę klientai, mokantys pagal sąskaitas.

„Operatorius minėtomis dienomis užsienyje buvusiems ir nepatogumų dėl ryšio sutrikimų patyrusiems klientams kompensuos šio mėnesio abonento įmoką bei padengs visas rugpjūčio 1-5 dienos tarptinklinio ryšio išlaidas. Šie mokesčiai bus automatiškai išskaičiuoti iš artimiausios mėnesio sąskaitos“, - sako „Tele2“.

Taip pat priduriama, kad įmonė vartotojams jau padovanojo 100 GB nemokamų interneto duomenų, kuriuos galima išnaudoti Lietuvoje iki pat spalio pabaigos.

Klientai apie jiems suteikiamą kompensaciją pirmadienio vakarą buvo informuoti SMS žinutėmis.

Apie gaunamus 20 GB nemokamų interneto duomenų, galiosiančių iki vasaros pabaigos, vartotojai bus informuojami trumposiomis SMS žinutėmis iki rugpjūčio 10 dienos vakaro, tačiau padidėjusį duomenų likutį galima patikrinti svetainėje www.naršyk.tele2.lt.

Kaip ir buvo planuota, kompensacijoms skirta suma sieks apie 1 mln. eurų.

Minėtomis dienomis užsienyje keliavę ir SMS žinutės vis dar nesulaukę klientai operatoriaus yra raginami nemokamai susisiekti trumpuoju numeriu 117 arba atvykti į artimiausią „Tele2“ saloną.

Tarptinklinis ryšys operatoriaus klientams sutriko rugpjūčio 3 dieną po to, kai operatoriui šią paslaugą teikianti Šveicarijos įmonė „Comfone“ atliko techninį sistemos atnaujinimą. Atnaujinimas neigiamai paveikė ne tik „Tele2“ grupę, bet ir kai kurių kitų Europos operatorių klientus.

Po intensyvaus visą parą trukusio darbo operatorius tarptinklinio ryšio paslaugas savo klientams atnaujino rugpjūčio 4-osios vakarą.

Naujausiais duomenimis, iš viso ryšio sutrikimai paveikė 40 tūkstančių „Tele2“ klientų. Lietuvoje „Tele2“ klientai šio gedimo nebuvo paveikti.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Ggh

Tele 2vagia is sąskaitų pinigus ,o prisiskambinti negali nei iš užsienio nei į užsienį,o jei papildyme lieka pinigai jie tiesiog išgaruoja be paaiškinimų

SUSIJUSIOS NAUJIENOS