„Tez Tour“ skelbia rekordinius metus | KaunoDiena.lt

„TEZ TOUR“ SKELBIA REKORDINIUS METUS

  • 0

Praėjusį šeštadienį tarptautinis kelionių organizatorius „Tez Tour“ pradėjo rekordus žadantį vasaros sezoną. Pirmoji kregždė – skrydis iš Vilniaus oro uosto į poilsiautojų iš Lietuvos itin pamėgtą Turkiją, Antalijos kurortą. 220 vietų orlaivis buvo visiškai užpildytas keleivių, kurie šiemet Velykas atšventė svetur.

Pasak kelionių organizatoriaus atstovų, vasaros sezono startas tik dar kartą patvirtino, kad Turkijos kurortai lietuviams ne tik kad nepabodo – į šią šalį atvykstančių poilsiautojų srautai didėja sulig kiekvienais metais. O 2018-ieji – rekordiniai apskritai.

„Šiemet „Tez Tour“ Lietuva švenčia 15 veiklos metų, o Turkija – viena pirmųjų mūsų kelionių krypčių, kurią pasiūlėme Lietuvos rinkai. Visus mūsų veiklos metus poilsiautojų srautai šia kryptimi nuolat augo. Ir dabar Turkija išlieka populiariausiu vasaros kelionių pasirinkimu“, – pasakojo Inga Aukštuolytė, „Tez Tour“ Lietuvoje Ryšių su visuomene ir rinkodaros skyriaus vadovė.

Poilsiautojai gali rinktis iš paklausiausių, labiausiai išvystytų Turkijos kurortų: Antalijos, Bodrumo, Marmario, o nuo šių metų – ir Izmiro.

Šiemet iš Vilniaus oro uosto kils rekordinis orlaivių skaičius – po 4–5 per dieną.

Turkijoje vasara ilga, sezonas joje tęsiasi nuo kovo 31 d. iki lapkričio mėnesio. „Šiemet iš Vilniaus oro uosto kils rekordinis orlaivių skaičius – po 4–5 per dieną“, – sakė I. Aukštuolytė.

Dauguma Turkijoje atostogaujančių poilsiautojų iš Lietuvos renkasi aukštesnės ir aukščiausios klasės, t. y. 4-5 žvaigždučių, viešbučius, dažniausiai – su programa „Viskas įskaičiuota“. Pasak kelionių organizatoriaus, ekonominės klasės viešbučių paklausos Turkijoje praktiškai nėra. Vidutinė kelionės kaina vienam asmeniui – 600 Eur.

Kelionių organizatorius fiksuoja ne tik rekordinę Turkiją (kelionių pasiūla didinta per 40 proc.), bet ir visą 2018 m. vasaros sezoną. „2017 m. spalį prasidėję išankstiniai pardavimai jau dabar muša rekordus – augo daugiau nei 50 proc. Tuo tarpu vien per du pirmuosius 2018 m. mėnesius, palyginti su praėjusiais metais, „Tez Tour“ Lietuvoje fiksavo 79 proc. siekusį aptarnautų keliautojų, t. y. parduotų kelionių, augimą. Kelionių paklausa neslūgsta ir toliau“, – sakė kelionių organizatoriaus atstovė.

Reaguodamas į didžiulę kelionių paklausą, tarptautinis kelionių organizatorius kasmet įveda po keletą naujų krypčių. Didelio poilsiautojų susidomėjimo taip pat sulaukė „Tez Tour“ 2018 m. vasaros sezono kelionių asortimentą papildžiusios naujienos: Markės regionas Italijoje, labiausiai į Pietus nutolusi Graikijos kryptis – Peloponeso pusiasalis bei pietinis Portugalijos regionas – Algarvė.

Iš viso „Tez Tour“ Lietuvoje šiemet planuoja kelionių programą padidinti 36 proc., o aptarnaujamų keleivių skaičių padidinti nuo praėjusiais metais aptarnautų 110 tūkst. iki 150 tūkst.

Apie „Tez Tour“

„Tez Tour“ Lietuvos biuras priklauso tarptautiniam „Tez Tour“ kelionių organizatoriui, kuris vienija net 36 kompanijas ir patenka į pagrindinių Europos kelionių organizatorių penketuką. Pernai „Tez Tour“ Lietuvos biuras aptarnavo 110 tūkst. turistų, o šiemet planuoja jų aptarnauti 150 tūkst. 2003 m. veiklą pradėjęs nuo pirmosios kelionių krypties – Egipto, o po kelių mėnesių – ir Turkijos, 2018-aisiais 15 metų veiklos sukaktį minintis „Tez Tour“ Lietuvos biuras siūlo galimybę atostogauti net 26 kryptimis. Be poilsinių kelionių, „Tez Tour“ organizuoja pažintines keliones, taip pat išvažiuojamuosius seminarus ir konferencijas grupėms bei kompanijoms, vaikų stovyklas.

GALERIJA

  • „Tez Tour“ skelbia rekordinius metus
  • „Tez Tour“ skelbia rekordinius metus
  • „Tez Tour“ skelbia rekordinius metus
  • „Tez Tour“ skelbia rekordinius metus
Shutterstock ir organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS