„Venipak“ norintiems papildomai užsidirbti siūlo tapti kurjeriais | KaunoDiena.lt

„VENIPAK“ NORINTIEMS PAPILDOMAI UŽSIDIRBTI SIŪLO TAPTI KURJERIAIS

  • 1

Pavėžėjimo paslaugas teikiančių bendrovių pavyzdys užkrečia: po "Uber" atėjimo į Vilniaus rinką, sostinėje pavėžėjimo paslaugas pradėjo teikti "eTaksi", "Taxify" ir keletas mažesnių platformų, be to, rugpjūtį Vilniuje pradėjo veikti ir valytojų "uberiu" praminta svetainė tvarkytojai.lt.

Šių įmonių pėdomis pasekė ir greitųjų siuntų tarnyba "Venipak", nuo rugsėjo pasiūliusi tapti kurjeriais visiems, norintiems papildomai užsidirbti, informuoja portalas 15min.lt.

"Manome, kad pristatyti smulkias siuntas gali kiekvienas, todėl nusprendėme žmonėms pasiūlyti galimybę tapti mūsų kurjeriais", - apie naujojo projekto "Venipak Drive", leidžiančio išbandyti kurjerio darbą kiekvienam, kalbėjo bendrovės vadovas Tadas Pečiukevičius. Anot jo, skelbimu apie naująją paslaugą socialiniuose tinkluose nuo rugsėjo jau susidomėjo beveik 2000 žmonių.

Samdyti kurjerius mėgėjus siuntų išvežiojimui yra svarsčiusi ir po prekės ženklu "LP Express" veikianti antrinė Lietuvos pašto įmonė "Baltic Post". Tiesa, anot įmonės vadovo Juozo Buitkaus, tokio žingsnio atsisakyta baiminantis, kad galėtų nukentėti paslaugų kokybė.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Pilietis

Kodėl Lietuvoje, visokios firmos, ne lietuviu kalba pavadintos?Lietuva jau ne Lietuva,JAV kolonija?Kada bus iš pavadinimų panaikinta ne lietuvių kalba?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS