Naujasis „Volkswagen Caddy Family“ pritaikytas šeimos kelionėms | KaunoDiena.lt

NAUJASIS „VOLKSWAGEN CADDY FAMILY“ PRITAIKYTAS ŠEIMOS KELIONĖMS

  • 0

Naujasis „Volkswagen Caddy Family“ pasižymi pagerintomis techninėmis savybėmis ir šeimos kelionėms sukurta įranga. Modelyje yra patobulintas „Euro 6“ variklis, automatinė DSG pavarų dėžė, o automobilio galia siekia 150 AG. Naujai pristatytame furgone vairuotojo ir priekyje sėdinčio keleivio saugumą užtikrina oro pagalvės. Komfortą garantuoja pastovaus greičio palaikymo sistema ir oro kondicionierius.

Gamintojų teigimu, naujasis „Caddy Family“ pasižymi padidintu komforto lygiu ir yra pritaikytas ilgoms kelionėms. Modelis turi automatinę pavarų dėžę su dviguba sankaba ir dviejų tipų varikliais. Skelbiama, jog prekybos pradžioje vairuotojai galės rinktis iš 150 AG ir 102 AG galią turinčių transporto priemonių.

Be to, gamintojai teigia, jog baziniai naujojo modelio automobiliai turi žiemos sezonui parankią įrangą: elektra reguliuojamus ir šildomus išorinius atbulinės eigos veidrodėlius ir atitirpstantį galinį langą. Tuo tarpu vasaros metu komfortą kelionėse užtikrins šilumą bei karštį sulaikantis priekinis stiklas.

Padidintos saugumo galimybės

„Caddy Family“ pasižymi pritaikymu šeimos kelionėms. Vairuotojams siūloma rinktis furgoną su panelėje integruotu daugiafunkciniu kompiuteriu, keturiais garsiakalbiais ir 12 V elektros lizdu automobilio gale. Be to, siekiant užtikrinti komfortą, bagažinės talpą gamintojai padidino iki 3 tūkst. l.

Naujame modelyje padidintos saugumo įrangos galimybės. Ją sudaro apsaugos nuo vagysčių signalizacija, vairuotojo ir keleivio oro pagalvės bei elektroninė stabilumo programa ESP. Taip pat „Caddy Family“ automobilyje įdiegta pagerinta automatinė apsaugos nuo riedėjimo atgal sistema.

Atsarginis ratas ir trijų zonų oro kondicionierius

Be naujojo „Caddy Family“, šiemet vokiečių gamintojas pristatė ir komercinius „Multivan Family“, „Caddy Profi“ ir „Transporter Proffi“ modelius. Patobulintame „Multivan Family“ keleivinio furgono salone telpa iki 7 žmonių. Tolimų kelionių metu keleiviams bei vairuotojui pasitarnaus pastovaus greičio palaikymo sistema ir trijų zonų oro kondicionierius „Climatronic“ su atskiro reguliavimo funkcija galiniame salone.

Taip pat ypatingas dėmesys šiemet skirtas tėvams su mažais vaikais. Naujausiame „Multivan Family“ modelyje prie keleivių salono sėdynių atsirado vaikų kėdučių „ISOFIX“ fiksatoriai.

Komercinio transporto naujienos

Darbui skirtiems „Caddy Profi“ ir „Transporter Profi“ furgonams suteikta daugiau keliamosios galios. Naujajame „Caddy Kasten Profi“ ji padidėjo iki 658 kg, „Caddy Kombi Profi“ – iki 688 kg, „Transporter Kasten Profi“ – 798 kg, o „Transporter Kombi Profi“ – 815 kg.

Gamintojas pabrėžia, jog komercinių automobilių komfortą padidino modernesnės įrangos sprendimai. Visuose automobiliuose integruoti elektra valdomi vairuotojo ir priekinio keleivio durelių langai, elektriniai reguliuojami ir šildomi išoriniai atbulinės eigos veidrodėliai bei puikiai išvystyta oro kondicionavimo sistema.

Komercinės paskirtiems modeliams buvo suteikta dar daugiau naujovių, siekiant padidinti saugumą kelionių metu. Vairuotojams patogiai įlipti padės galinės dvivėrės durys su langais. Taip pat salone yra užrakinamas ir apšviečiamas pirštinių laikiklis, apsaugos nuo vagysčių signalizacija ir įprasto dydžio atsarginis ratas.

GALERIJA

  • Naujasis „Volkswagen Caddy Family“ pritaikytas šeimos kelionėms
  • Naujasis „Volkswagen Caddy Family“ pritaikytas šeimos kelionėms
  • Naujasis „Volkswagen Caddy Family“ pritaikytas šeimos kelionėms
  • Naujasis „Volkswagen Caddy Family“ pritaikytas šeimos kelionėms
Gamintojo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS