Naujovių atspirties taškas – laikui atsparios vertybės | KaunoDiena.lt

NAUJOVIŲ ATSPIRTIES TAŠKAS – LAIKUI ATSPARIOS VERTYBĖS

  • 1

Sukako 30 metų, kai „Volvo Trucks“ pristatė „Volvo FH“ – visų laikų geriausiai parduodamą bendrovės sunkvežimį. Nuo pat pradžių šis „Volvo“ flagmanas pasižymėjo išskirtiniu išorės ir interjero dizainu, komfortu vairuotojui, techniškai pažangiais efektyvumo ir saugumo sprendimais.

Nenustojo tobulėti

„Volvo FH“ – vienas sėkmingiausių visų laikų modelių transporto sektoriuje, kurio parduota beveik 1,4 mln. maždaug 80 pasaulio rinkų.

1993 m. pristatytas „Volvo FH“, pasižymintis puikiomis važiavimo savybėmis ir degalų naudojimo efektyvumu, greitai tapo visiškai nauju sunkvežimių vairavimo standartu.

„Volvo FH“ puikiai atspindi į klientą orientuotą mąstyseną ir sunkvežimį, kuris jau 30 metų plečia ribas. Visose svarbiose srityse, tokiose kaip komfortas, degalų naudojimo efektyvumas, saugumas ir našumas, mes niekada nenustojome tobulėti. Labai didžiuojuosi, kad šiandien mūsų klientai gali užsisakyti elektra, dujomis ir dyzelinu varomą „Volvo FH“ modelį“, – sakė „Volvo Trucks“ prezidentas Rogeris Almas.

Pirmos kartos „Volvo FH“ transformavo modernaus sunkvežimio koncepciją.

 

Inovacijų lyderis

„Volvo FH“ buvo komplektuojamas su visiškai nauja važiuokle, panaudojant dizainą, kuris palengvino lanksčius sprendimus įvairioms transporto reikmėms.

Novatoriški jėgos agregatai su visiškai nauju 12 litrų darbo tūrio varikliu (16 l – „Volvo FH16“) ir visiškai nauja kabina pasižymėjo išskirtine aerodinamika ir komfortu vairuotojui.

Bėgant metams naujovės buvo diegiamos ir toliau, atspirties tašku visada laikant „Volvo“ vertybes – saugumą, kokybę ir rūpinimąsi aplinka. Tarp svarbiausių pastarųjų trijų dešimtmečių inovacijų yra vairuotojo saugos oro pagalvė, automatizuota „I-Shift“ pavarų dėžė ir „Volvo“ dinaminio vairavimo sistema, užtikrinanti lengvą vairavimą ir puikų manevringumą.

Išorės dizainas pasižymi unikaliais galinio vaizdo veidrodžiais su siaurais rėmais, kurie suteikia geresnį tiesioginį matymą, ir charakteringais V formos priekiniais žibintais, užtikrinančiais geresnį matomumą ir patogumą.

Tai – pavyzdžiai, kaip „Volvo“ sujungia į vairuotoją orientuotas technologijas ir dizainą.

Įvertintas ir rinkimuose

„Pirmos kartos „Volvo FH“ pakeitė žaidimo taisykles ir transformavo modernaus sunkvežimio koncepciją. Nuo tada mes nustatėme naujus sunkvežimių standartus ir išleidome dar penkias šio sunkvežimio kartas. Didžiuojuosi, kad „Volvo FH“ yra vienintelis sunkvežimis, tris kartus išrinktas „Tarptautiniu metų sunkvežimiu“, – teigė Ylva Dalerstedt, „Volvo Trucks“ tolimųjų reisų segmento vadovė.

„Volvo Trucks“ prekybos atstovų tinklą sudaro 2 300 serviso centrų daugiau nei 130 šalių. „Volvo“ sunkvežimiai gaminami dvylikoje pasaulio valstybių.

„Volvo Trucks“ priklauso „Volvo Group“, kuri yra viena iš pirmaujančių pasaulyje sunkvežimių, autobusų, statybinės technikos ir jūrinių bei pramoninių variklių gamintojų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Kazkada

buvo Volvo. Dabar - ekskrementas tik... Deja,visi vilkikai tapo utilitariniais smartfonais,be ergonomikos darbui ir poilsiui kabinose. Beje,jau penki metai,kai EK leido 90cm ilginti kabinas! Kur jos,jei jau taip "rupinates vairuotojo saugumu ir komfortu"!?? Ar uztenka tik pavaisinti zurnaliugas ir pameciui dalinti vieni kitiems "metu 6ikvezimio titula"!?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS