Panevėžyje – nauji „Volvo“ ir „Renault“ salonai | KaunoDiena.lt

PANEVĖŽYJE – NAUJI "VOLVO" IR "RENAULT" SALONAI

Kovo pabaigoje prekybos ir laisvalaikio centre "Babilonas" Panevėžyje bus atsidaryti nauji bendrovės "Sostena" "Volvo" ir "Renault" automobilių pardavimo salonai su servisais. 1200 kv. m pastatas buvo statomas atsižvelgiant į specifinius kliento poreikius.

"Tai geriausias pavyzdys, jog, nepaisant slogių nuotaikų nekilnojamojo turto rinkoje, ne tik sostinėje, bet ir kituose Lietuvos miestuose nuomos sandoriai toliau sėkmingai vyksta", – teigė "Re&Solution" pardavimų departamento vadovas Giedrius Ragaišis.

"Sostena" yra viena didžiausių lengvųjų automobilių prekybos, nuomos ir remonto paslaugų įmonių mūsų šalyje. Ji yra oficialus "Jaguar", "Land Rover", "Volvo", "Renault" ir "Dacia" atstovas Lietuvoje, turintis salonus Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje bei Šiauliuose, o nuo šiol ir Panevėžyje.

"Plėtrą į Panevėžį planavome ne atsitiktinai – nepaisant ekonomikos sunkmečio, džiaugiamės galimybe įsitvirtinti Lietuvos didžiuosiuose miestuose ir įsikurti perspektyvioje ir komerciškai patrauklioje Panevėžio vietoje", – sakė bendrovės "Sostena" prezidentas Donetas Karčiauskas.

"Babilonas" – Miestas mieste" užima 80 ha teritoriją Panevėžio vakarinėje dalyje ir yra didžiausias tokio masto projektas Lietuvoje. Čia jau veikia du prekybos ir pramogų centrai, vienintelė Panevėžyje ledo arena, kino teatras "Forum Cinemas Babilonas", statybinių ir apdailos medžiagų centras "Bauhof", "Namui ir sodui", techninių paslaugų centras, "Kesko Agro Lietuva". Jau pradėtas statyti trečiasis prekybos centras "Babilonas", vykdomi "Sanitex" "Cash&Carry" pastato, statybinės technikos ir įrankių centro "Stokker" parengiamieji infrastruktūros darbai. Taip pat greitai bus pradėta "PK Orlen" degalinės statyba. Ateityje numatyti ir nauji gyvenamųjų namų kvartalai.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Vytas

Gulbės giesmė prieš pabaigą.

Saulius1

Na, įdomu kaip čia krizės metais bus su tais naujais automobiliais; neatmestina, kad brangias markes pirksim pigių auto kainomis.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS