„Lofte“ vėl startuoja pirmadienio koncertai – įžanga su K. Likša | KaunoDiena.lt

„LOFTE“ VĖL STARTUOJA PIRMADIENIO KONCERTAI – ĮŽANGA SU K. LIKŠA

  • 0

Šįvakar, rugsėjo 17 d., muzikantas ir dainų kūrėjas Kazimieras Likša antrus metus iš eilės pristatys savo vienos dienos festivalį „Likša Fest“.

Šis koncertas vyks menų fabrike „Loftas“ ir taps simboliškiu pirmadienio renginių serijos „Local Mondays“ atidarymo renginiu. „Man visada norisi daugiau draugystės su Lietuvos muzikantais ir atlikėjais. Kartais atrodo, kad kartu galime padaryti daugiau nei atskirai. „Likša Fest“ yra apie lietuviškos muzikos (net jei ji yra skirtinga) draugystę. Organizuodami šį koncertą mes norime tiesiog gerai praleisti laiką, sugroti savo geriausias dainas ir padovanoti gražų reginį susirinkusiems žiūrovams. Labai džiaugiuosi, kad šiais metais prisijungė Domantas Razauskas ir Darius Žvirblis. Šių žmonių dainos mane įkvepė dar tuomet, kai tik svajojau pradėti groti,“ - pasakojo Kazimieras Likša.

„Local Mondays“ renginių serija draugiška visiems: ir geros muzikos gerbėjams, ir šeimoms, ir gyvūnams, ir vaikams. Vaikams iki 8 metų įėjimas į koncertus nemokamas.

Šiandien „Local Mondays“ duris atvers 18.30 val. Įėjimo kaina: 7 eurai su „Facebook“ R.S.V.P., kitiems –10 eurai. Bilietus galima įsigyti internetu goo.gl/7hmG64 arba prie durų. „Local Mondays“ koncertą vilniečiai ir miesto svečiai ras menų fabrike „Loftas“, Švitrigailos g. 29, Vilniuje.

Daugiau informacijos: www.menufabrikas.lt

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS