„Siemens“ arenoje – juodojo humoro „Zero Live Show“ šėlionės | KaunoDiena.lt

„SIEMENS“ ARENOJE – JUODOJO HUMORO „ZERO LIVE SHOW“ ŠĖLIONĖS

  • 0

Jau šį ketvirtadienį, spalio 11 d., Vilniaus „Siemens“ arenoje įvyks režisieriaus Emilio Vėlyvio teatralizuoto juodojo humoro koncerto „Zero Live Show“ premjera.

Tačiau net scenoje užgesus paskutiniam prožektoriui, šou herojai neketina keliauti namo. Kartu su būriu šalies šou pasaulio žvaigždžių tęsti dūzges jie kviečia ir visus žiūrovus.

Iš karto po renginio, šiek tiek po 21 val., arenos BMW klube vyks vienintelis „Zero Live Show“ vakarėlis, kuriame pasirodyti ir didžiausias paslaptis bei išgyvenimus atskleisti ketina unikalaus šou dalyviai. Planuojama, kad su gerbėjais bendraus ir į šmaikščius, o kartais ir kandžius humoristo Manto Bartuševičiaus klausimus atsakinės Ramūnas Rudokas, Mindaugas Papinigis, Lolita Zero, Algirdas Kaušpėdas, radistai ir kiti.

Po susitikimo arba tiesiog kitokių pasikalbėjimų, kuriuos modernuos M. Bartuševičius, žiūrovai turės galimybę gauti šou žvaigždžių autografų ir kartu su jais nusifotografuoti. Šokiai ir šėlionės tęsis tol, kol jėgos leis.

Dalyvauti „Zero Live Show“ vakarėlyje arenos BMW klube gali visi žiūrovai, nepriklausomai nuo vietos salėje, iš kurios jie stebėjo pasirodymą.

Nors bilietai į bene spalvingiausią metų renginį sparčiai tirpsta, žiūrovai dar gali suskubti ir įsigyti paskutinius kelis šimtus bilietų į juodojo humoro šou premjerą sostinės „Siemens“ arenoje. Vėliau, spalio 19 d., „Zero Live Show“ bus parodytas Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, spalio 26 d. – Panevėžio „Cido“ arenoje, o spalio 31 d. kelionę baigs Kauno „Žalgirio“ arenoje.

„Zero Live Show“ kuriama vientisa siužetinė linija atspindės 30 pastarųjų Lietuvos metų. Per muzikos ir juodojo humoro prizmę bus pateikiamos įsimintiniausios iki skausmo pažįstamos juokingos ar graudžios situacijos. Sovietmetis, Nepriklausomybės iškovojimas, laukiniai 90-ųjų nusikaltimai, emigracija, rinkimai – visas šias temas lydėdavo lietuviški arba užsienio hitai, juos visus netikėta forma kūrėjai primins žiūrovams.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS