Ant prekystalio – partijų būstinės | KaunoDiena.lt

ANT PREKYSTALIO – PARTIJŲ BŪSTINĖS

  • 1

Viešame elektroniniame aukcione lapkritį Vilniaus savivaldybė parduos buvusią Darbo partijos būstinę - beveik 500 kv. metrų ploto patalpas Gedimino prospekte, taip pat parduoti ruošiamos dar kelios patalpos, kuriose buvo įsikūrusios Rusų bei Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos, rašo „Verslo žinios“.

„Nuomos sutartis su Darbo partija dėl Gedimino prospekto patalpų galiojo iki šių metų kovo mėnesio. Darbo partijai iš anksto neprašius pratęsti nuomos sutarties, miesto taryba nusprendė patalpas įtraukti į parduodamo savivaldybės nekilnojamojo turto ir kitų nekilnojamųjų daiktų sąrašą“, - dienraščiui sakė Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Turto departamento Nekilnojamojo turto skyriaus vedėja Vilma Lajauskaitė.

Pasak jos, jeigu nuomos ar panaudos sutartyse su partijomis yra nuostatos dėl išankstinio sutarties nutraukimo įtraukus patalpas į parduodamų sąrašą ar pardavus patalpas, tai sutartis gali būti tiesiog nutraukta. Politinėms partijoms Vilniuje lengvatinėmis sąlygomis buvo išnuomota ar suteikta panaudai 13 patalpų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

...

O pačios 'partijos' - kaip nemokamas priedas?.. :s

SUSIJUSIOS NAUJIENOS