Dėl iškelto kandidato į Vilniaus merus – „tvarkiečių“ peštynės | KaunoDiena.lt

DĖL IŠKELTO KANDIDATO Į VILNIAUS MERUS – „TVARKIEČIŲ“ PEŠTYNĖS

Vilniaus mero posto ketina siekti vilnietis visuomenininkas Ramojus Girinskas.

Kaip partijos Tvarka ir teisingumas kandidatą trečiadienį spaudos konferencijoje Seime jį pristatė Seimo narys Petras Gražulis, tačiau partijos Tvarka ir teisingumas pirmininkas Remigijus Žemaitaitis apie tokį kandidatą teigia nieko nežinąs.

„Partijos Tvarka ir teisingumas valdyboje, taryboje buvo svarstomos kandidatūros ir susirinkusi Vilniaus miesto koordinacinė taryba taip pat apsvarstė keletą kandidatūrų, tarp jų - ir partijos pirmininko R. Žemaitaičio kandidatūrą, tačiau nusprendė iškelti R. Girinsko kandidatūrą į Vilniaus merus“, - trečiadienį spaudos konferencijoje Seime sakė P. Gražulis.

Partijos Tvarka ir teisingumas kandidatų į merus kėlimo tvarka dar nepatvirtinta. Jis gali būti Rolando Pakso visuomeninio judėjimo „Šaukiu aš tautą“ kandidatas, o ne partijos.

Pats pretendentas į Vilniaus mero postą aiškino, kad yra vilnietis, čia gimęs ir augęs, todėl puikiai išmanantis Vilniaus problemas. Jis žadėjo Vilniuje įvykdyti tikrąją transporto reformą, kalbėjo apie nemokamą geriamąjį vandenį vilniečiams.

„Kiekvienas vilnietis turi turėti bent po du kubus geriamojo vandens nemokamai“, - spaudos konferencijoje sakė R. Girinskas.

Nors jis prisistatė kaip „tvarkiečių“ kandidatas į Vilniaus merus, partijos pirmininkas R. Žemaitaitis sako, kad „joks jis ne kandidatas“.

„Partijos Tvarka ir teisingumas kandidatų į merus kėlimo tvarka dar nepatvirtinta. Jis gali būti Rolando Pakso visuomeninio judėjimo „Šaukiu aš tautą“ kandidatas, o ne partijos“, - Eltai sakė R. Žemaitaitis.

Jis taip pat priminė, kad Seimo nariui P. Gražuliui narystė „tvarkiečių“ gretose yra sustabdyta.

GALERIJA

  • Dėl iškelto kandidato į Vilniaus merus – „tvarkiečių“ peštynės
  • Dėl iškelto kandidato į Vilniaus merus – „tvarkiečių“ peštynės
M. Morkevičiaus / ELTOS nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (14)

ALGIS

PETRAI VON VAIKŲ AUGINT , O tai nusišneki

Gražina

Ar čia ir yra tas jaunas žmogus, kurį Paksas yra numatęs savo įpėdiniu, apie kurį sklinda kalbos,bet jis lyg ir buvo pašalintas iš partijos..keista

Tomas

Lilijana Astra ir Petras Gražulis....stipru
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS